Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Κάτι... ψήνεται στην Αλμωπία - Η παρέα απόλαυσε τον πρωινό της καφέ

Δείτε φωτογραφίες

Τον πρωινό τους καφέ απόλαυσαν οι εικονιζόμενοι σήμερα Σάββατο στην πλατεία της Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, οι Κώστας Ζιάκας, Τάσος Τσαβδάρης, Δημήτρης Μπίνος, Βασίλης Κανονίδης, Νίκος Αποστολίδης, Μίλτος Τζαμπάζης, Γιώργος Αγιάννογλου και άλλοι φίλοι συναντήθηκαν και συζήτησαν θέματα τοπικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος.

Μάλιστα, σχολιάστηκε το γεγονός ότι δύο κυρίως μέλη αυτής της παρέας δεν θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο να ηγηθούν ψηφοδελτίου στις Δημοτικές Εκλογές του 2014, ενώ κάποιος άλλος τόνισε ότι μόνο αν ενωθούν όλοι μαζί θα νικήσουν.





34 σχόλια:

  1. ε ναι όλη μέρα οι ίδιες φάτσες στο πεζό της αριδαίας, που είναι το παράξενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΙΑΚΑ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!!!!! ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να το βαλουν καλα στο μυαλο τουσ ολοι όσοι σκοπεύουν να κατεβούν στις επομενες εκλογες,θα πάρουν το τρίτο το μ-----------ο.
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to ergo tous to eidame, as ka8hsoun sta ayga tous to idio skhniko synexeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΙΑΚΑ ΒΡΕΣ ΑΛΛΕΣ 10 ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. gia pes mas esy o kainoyrgios poios eisai kai afou den theleis tous palious vgale to onoma sou na doume an doulepses kamia fora sthn zwh sou h trws ta lefta tou mpampa sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες μωρέ άσχετε τι σχέση έχει ο καινούργιος με αυτούς τους δοκιμασμένους από όλες τις παρατάξεις?
      Τους είδαμε τους ξαναείδαμε τι άλλο θέλεις να ξαναδείς.
      ΑΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ (βλέπεις βάζω και τον εαυτό μου μέσα )ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΛΗ(δήμος Αλμωπίας) ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΆΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

      Διαγραφή
  8. ζιακας-τσαβδαρησ αχτυπητο δυδυμο. ο δημαρχος πρεπει να εχει μεγαλο προβλημα μετα απο αυτεσ τισ φωτογραφιεσ που ειδαν το φωσ τησ δημοσιοτητασ. δυο μελη τησ παραταξησ του σε αλλη βαρκα........ και ποσοι ακομα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κώστα μη φοβηθείς. Χρειαζόμαστε αυθεντικούς ανθρώπους σαν κι εσένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. olla ta trella paokia enomena stathis - ziakas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O ZIAKAS THN PRWTH KYRIAKH THA PAREI TIS EKLOGES GIATI EXEI KAI OLOUS TOUS NEOUS MAZI TOU. ME TON MONO POU MPOREIS NA PEIS KAI MIA KOYVENTA .ZIAKA PROXWRA OI NEOI EINAI MAZI SOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. as paroun ta inia kai aytoi oi neoi na tous doume,oxi mono na tous akoume.alla na mathoume prota poioi einai giati neous akoume alla neous den vlepoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΚΕΛΜΤΑΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΩΝΤΕ ΖΙΑΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΡΑΠΕ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. KAI O ZIAKAΣ ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κωστα βγες μπροστα. μη καθυστερεισ. υπαρχουν πολλοι που πριονιζουν την καρεκλα. βγες μπροστα οσο ειναι νωρισ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΤΣΑΒΔΑΡΗ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. perimenoume...........an einai magas tha to kanei to vima.

      Διαγραφή
    2. Σταματα να γραφεις για τον Ζιακα, φτανουν πολλα εγραψες, θα τον καψεις...

      Διαγραφή
    3. FTANEI KARFONESE SE KATALAVAME.

      Διαγραφή
  19. ΚΑΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ .ΑΦΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΖΙΑΚΑΣ .ΖΙΑΚΑ ΓΕΡΑ ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΜΙΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτανει ρεεεεεεεε, κανε καμια αλλη δουλια...

      Διαγραφή
  20. Ο ΠΙΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. mono h parea ekei pou einai sthn fwtografia einai 5000 stabroydakia .pasoi etoimaze valitses gia to spitaki sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ζιάκα, βάλε κι άλλους κολαούζους να σε λιβανίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑΤΕΣΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ...ΦΙΛΕ ΔΥΟ ΣΑΡΑΝΤΑΕΞΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ?
    ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΗ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΟΙ ΝΕΟΛΕΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΜΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κος ΠΑΣΟΗΣ.ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΗ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΕΕΣ,ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΝΟΥΝ .ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ (ανατολικη -δυτικη). ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΣΟΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. STH 7;54 AKOUSTE RE PAIDIA TI EIPE H KOPELA EIMAI VOLEMENH STO IKA. PPOIOS THN EVALE .POIOS THN VOLEPSE SHGOURA KAPOIOS VOULEYTHS. AFTH H VOLEMENH EXEI APOPSH GIA THN ALMWPOIA.SYGOYRA EITANE PASOK KAI TORA SYRIZA. KOULTOYRA H KYRIA ME TA LEFTA POY PLHRWNOYN OI EPAGELMATIES OI AGROTES KAI OI SOSTOI DHM. YPALLHLOI H KYRIA MESA APO TO IKA KANEI POLITIKH .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. και τωρα που γραψατε τα στημενα σχόλια η πικρή αλήθεια μας περιτυλίγει.ο αγαπητός Ζιάκας κυριος Ζιάκας ποιους θα εκπροσωπήσει?οπαδους ομαδας ή δημότες? που νομίζει βρίσκεται? επιτελους αφήστε το δημο για κανα καινούργιο άτομο να φαει ενα κοματι ψωμί.Ολοι οσοι ειναι στη φωτογραφία έχουν ρουφήξει αρκετό αίμα απ το δήμο.Φτανει τόσο.Ο δασοφύλακας μπήκε απ το παραθυρο και τέλειωσε το σχολείο με το ζόρι και θα τον ανεχόμαστε και στο δημαρχείο? ας σοβαρευτούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News