Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Σάλος με το γεράκι στο Facebook

Το κυνήγι γερακιού (ως προστατευόμενου είδους) απαγορεύεται δια νόμου

Η φωτογραφία του λαβωμένου γερακιού στα χέρια του "ανθρώπου" που καμαρώνει για το κατόρθωμά του, έχει δημοσιευτεί στο προφίλ του απο τον Ιανουάριο του 2012 και παρά τις δεκάδες αιτήσεις, ώστε η φωτογραφία να "κατέβει" και το προφίλ του να σβηστεί, αυτή παραμένει εκεί στο διαδίκτυο, για να ντροπιάζει τη χώρα μας και τους Έλληνες κυνηγούς.

Όπως όμως και το ίδιο το Σώμα της Πυροσβεστικής, στην οποία δηλώνει οτι υπηρετεί ως Αρχιπυροσβέστης ο εν λόγω "κύριος", συγκεκριμένα, στον κεντρικό σταθμό της Καλαμάτας.

Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε πως το κυνήγι γερακιού (ως προστατευόμενου είδους) απαγορεύεται δια νόμου.

---
Πηγή: enikos.gr

11 σχόλια:

  1. ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ! ΗΟΜΟ SAPIENS! ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕΕΕΕΕ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SE MIA XWRA OPOU DEN YPARXEI PAIDEIA KAI POLITISMOS, AYTES OI FWTOS EINAI SYNITHISMENO THEAMA. EINAI NTROPH, OXI GIA TOUS KYNHGOYS, ALLA GIA TO ANTHRWPINO EIDOS, POY EXEI THN KATASTROFH MESA STO DNA TOY. DEN MAS FTANOUN OLA OSA YPERKATANALWNOUME, AUTO TO EPIVEVAIWNOUN TA SKOUPIDIA MAS, KATASTREFOUME KAI THN OMORFH FYSH ME TA ZWA THS. AISXOS KAI NTROPH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλο κατόρθωμα έκανες μ@@@@α!! Αλλά μην ανησυχείς…Θα σου γυρίσει στο δεκαπλάσιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί διαμαρτύρεστε ρε παιδιά; Ο άνθρωπος κάνει «σπορ», «αθλείται», επίσης είναι φυσιολάτρης, φιλόζωος και αν δεν ήταν αυτός να κάνει σωστή διαχείριση του περιβάλλοντος, θα είχαμε καταστραφεί όλοι! Άσε που φροντίζει να εμπλουτίζει και το περιβάλλον με άγρια ζώα….Α, ρε κρέμασμα θέλει, από το ένα χέρι, όπως κρατάει το δόλιο το πουλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kala kanei kai menei h fwtografia ekei kai den katevainei. Gia na mas ypenthimizei se ti kwlokratos zoume kai apo pousous anegkefalous peristoixizomaste! Etsi na ginomaste rezili pagkosmiws, auto mas aksizei kai tipota allo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dyo nekra poulia sthn idia fwto..oxi re paidia yperbolh!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλε, το ένα είναι ανύπαρκτο. Αν είχε, δεν θα καμάρωνε που σκότωσε ένα πουλί, είτε είναι προστατευόμενο είδος, είτε όχι.Αλλά όποιος έχει να γ@@@@ει πολύ καιρό, το ρίχνει στο κυνήγι.E, κάπως πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε άντρες!

      Διαγραφή
  7. 3:54 ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ SEX ΜΕ ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΗΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. {ΕΝΑΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΑΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ…
      ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΉΤΑΝ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΞΕΡΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ…ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΕΞ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ….ΑΣΕ.. ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΤΩΜΑΙΛΑ! ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ! ΒΓΕΙΤΕ ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕ! ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ!

      Διαγραφή
    2. Καλα 7.33 μη λες πολλα, εγω ξερω γυναικα κυνηγου που και χθες βραδυ του τα φορουσε

      Διαγραφή
    3. Xaxaxa! Giati arage;; Mhpws epeidh o dikos ths htan gia kynhgi;;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News