Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Δήλωση του Θανάση Γραμματικόπουλου για το εκλογικό αποτέλεσμα

"Η πορεία αντίστασης στους τοκογλύφους και στα συμφέροντα που επιβουλεύονται τη Χώρα μας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα"

Δήλωση του πρώην Βουλευτή Ν. Πέλλας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάση Γραμματικόπουλου:

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους πολίτες της Πέλλας για τη στήριξη τους στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά και όλους όσους, εθελοντικά, με ασίγαστο πάθος, δούλεψαν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, για να μεταφέρουν τις θέσεις του κινήματός μας.

Παρά τις συνθήκες ακραίας πόλωσης...

...που επικράτησαν κατά την προεκλογική περίοδο, κρατήσαμε τις απόψεις μας σταθερές, καθαρές, ασυμβίβαστες.

Εύχομαι η κυβέρνηση που θα προκύψει να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας. Πιστεύω όμως ότι οι δυνατότητες της θα είναι περιορισμένες και οι όποιες καλές προθέσεις θα ναυαγήσουν στο πλαίσιο της υποχρεωτικής εφαρμογής του μνημονίου.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουμε πιστοί στις Αρχές μας, αποφασισμένοι να αγωνιστούμε υπέρ της Εθνικής Ανεξαρτησίας του Λαού και της Κοινωνίας.

Είναι σαφές πως η πορεία αντίστασης στους τοκογλύφους και στα συμφέροντα που επιβουλεύονται τη Χώρα μας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

9 σχόλια:

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΟΙ

    ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ...
    ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ Ή ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μετα ξυπνησες...αντε βρε τσιρακια των εφοπλισταδων, αντε βρε γελοιοι..κοροιδευεται τον κοσμο..

      Διαγραφή
  2. Ο ΚΑΝΤΙΛΑΚ Ο ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ.ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΝΑΤΕ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟ 1993 ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟ 2010 ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ 23 ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ (ΜΑΛΟΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ),ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ,ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ Κ.Λ.Π.ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αισθανομαστε ωραια που παταμε γερα..ο αγωνας συνεχιζετε..

      Διαγραφή
    2. Η αλήθεια είναι ότι καταβάλατε φιλότιμες προσπάθειες για να βγάλετε πρωθυπουργό τον ανεκδιήγητο Τσίπρα, όμως δεν τα καταφέρετε. Κατά τ΄άλλα το παίζετε και υπερπατριώτες.

      Διαγραφή
  4. στο ονομα της πατριδας και της θρησκειας οι "εθνικοφρονες της νουδουλας και του πασικισταν" ξεπουλησαν τα παντα, και πατριδα και θρησκεια και θεσμους, κατα τα αλλα σας φτεει ο καμμενος, ο τσιπρας και η χρυση αυγη.....ουστε θεομπεκτες και πατριδοκαπηλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΕ ΠΟΝΑΣ, ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΑΣ?

      Διαγραφή
  5. Τελικα ρε παιδια οι μεγαλυτεροι προδοτες ειναι οι γυρω απ τον Καμμενο, κομα της αρπαχτης μου λεει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News