Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Π.Ε. Πέλλας

Ανακοίνωση

Η ΝΟΔΕ Πέλλας και η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα (Ν.Ε.Ε.Α) της Νέας Δημοκρατίας ευχαριστεί όλους τους πολίτες της εκλογικής περιφέρειας Πέλλας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να στηρίξουν και να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Ο λαός της Πέλλας εμπιστεύθηκε για άλλη μία φορά τη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και έδωσε υψηλό ποσοστό συμμετοχής υπέρ της (35,85%) με 33.851 έγκυρα ψηφοδέλτια που αντιστοιχούν σε τρεις βουλευτικές έδρες από τις τέσσερις του νομού μας. Μάλιστα αυτό το ποσοστό κατατάσσει το Νομό Πέλλας μέσα στους 10 καλύτερους πανελλαδικά γα τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Οι πολίτες της Πέλλας...

...συμμερίστηκαν τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δήλωσε ότι «η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα παραμείνει δύναμη ευθύνης, που εγγυάται την - όσο το δυνατόν - ταχύτερη έξοδο της χώρας από την κρίση».

Η Νέα Δημοκρατία με την ισχυρή νωπή λαϊκή εντολή και με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων ευρωπαϊκού προσανατολισμού, χωρίς λαϊκισμούς και περιπέτειες, μπορεί να απεγκλωβίσει τον τόπο από την ύφεση, να φρενάρει την κατάρρευση και τη διεθνή αναξιοπιστία, να οδηγήσει τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης, να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα στην Ευρώπη ότι η Ελλάδα ανήκει σ’ αυτήν και μπορεί να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία με κοινό ευρωπαϊκό βηματισμό.

Οι Έλληνες πολίτες με υψηλή συναίσθηση της κατάστασης αποφάσισαν για το μέλλον των παιδιών τους. Ασφάλεια, κοινωνική αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, σταθερότητα, εθνική κυριαρχία και ουσιαστική ανάπτυξη, είναι προτεραιότητες που δεν περιμένουν.

Χρειάζονται άμεσες αποφάσεις και υπεύθυνες μεταρρυθμίσεις από μια Κυβέρνηση που σέβεται τον πολίτη και εκτιμά την πραγματική διάσταση των αναγκών της χώρας.

Με εμπιστοσύνη στις στόχους και τις προοπτικές που τέθηκαν προγραμματικά από τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά, η Ελλάδα θα τα καταφέρει.

Εκ μέρους Ν.Ο.Δ.Ε & Ν.Ε.Ε.Α
Αντωνίου Στέργιος
Αργυρός Νίκος
Ζωγράφου-Τσαντάκη Μαρία

1 σχόλιο:

  1. "Μάλιστα αυτό το ποσοστό κατατάσσει το Νομό Πέλλας μέσα στους 10 καλύτερους πανελλαδικά γα τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ."
    Από την ευγνωμοσύνη τους για το γεγονός, με κυβέρνηση ΝΔ δεν θα έχουμε ΞΑΝΑ μέλος στην κυβέρνηση... Ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News