Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Γενική Συνέλευση και εκλογές του Φιλοζωικού Συλλόγου Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Ο Σύλλογος Φίλων Ζώων "Η Ελπίδα", καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Cafe - Brasserie "Υπέριον" (απέναντι από την Λέσχη Αξιωματικών) στην Αριδαία, την Δευτέρα 28/05/2012 και ώρα 18:00.

Θέματα της γενικής συνέλευσεως:

- Απολογισμός δράσης 2011

- Οικονομικός απολογισμός 2011

- Δράση για το 2012

- Εκλογές για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου

- Ενημέρωση και συζήτηση για τον νέο νόμο 4039 / 12 και τις ευθύνες του δήμου.

Θα συζητήσουμε τα θέματα που αποσχολούν σύλλογο και πολίτες απολαμβάνοντας εκλεκτά σπιτικά εδέσματα.

Η συμμετοχή των μελών κρίνεται απαραίτητη .

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

19 σχόλια:

  1. τόσος χρόνος και ενέργεια για τα αδέσποτα?
    για τα προβλήματα της αγοράς κανένα ενδιαφέρον? για το περιβάλλον? για τις αθλητικές υποδομές? οχι ε?
    μόνο για τα αδέσποτα! μάλιστα! πολύ ωραία!τι θα πούμε? φταίει ο δημαρχος και ο κοσμος που ριχνει φόλες! τι άλλα νεα? τιποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς έχει κι άλλα νέα.

      Επίσης οι φιλόζωοι δεν έχουν ιδέα από πυρηνική φυσική, ποτέ δεν έχουν αρθρώσει μια καθαρή πρόταση για το κυπριακό και όποτε τους ρωτάει κανείς για το πώς θα αντιμετωπίσουμε την τρύπα του όζωντος αλλάζουν την κουβέντα πάλι στις στειρώσεις και στις φόλες.

      Στο Βέλγιο στον μεγάλο επιταχυντή ανδρονίων CERN, οι επιστήμονες προσπαθούνε να διακριβώσουνε τι έγινε το πρώτο κλάσμα του πρώτου δευτερολέπτου μετά το Bing Bang και οι φιλόζωοι δεν έχουν πάρει ακόμα σαφή θέση σχετικά με το πρόσφατα ανακλυφθέν μποζόνιο του Χιγγς.

      Τόσος χρόνος και τόση ενέργεια για τα αδέσποτα; Αίσχος!!

      Την απροσδιοριστία ενός κβαντωμένου ηλεκτρονίου που κινείται στο χώρο των έντεκα διαστάσεων ποιος θα μου την εξηγήσει, ο φούφουτος;

      Διαγραφή
    2. asxolisou re file me tipote allo, baremene kai ama eisai magkas pes to onoma sou

      Διαγραφή
    3. Καλά εσύ 2:23 σε λίγο θα μας πεις ότι φταίνε και για το δημοσιονομικό έλλειμμα οι φιλόζωοι! Για την κρίση,την διαφθορά. Μήπως φταίνε και για τις σπατάλες του Τσοχατζόπουλου;; Έχεις μεγάλο πρόβλημα φίλε με τους φιλόζωους. Αλλά μάλλον το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχεις με την ίδια σου την ύπαρξη. Μάλλον όταν ήσουν μικρός ο μπαμπάς σου δεν σου έπαιρνε ποδήλατο, ε; Και επειδή δεν είχες ποδήλατο μήπως φταινε και γι αυτό οι φιλόζωοι; Ή όλος ο κόσμος; Κρίμα βρε. Αλλά μην στενοχωριέσαι. Ποτέ δεν είναι αργά. Έλα, φάε το φαγάκι σου τώρα!

      Διαγραφή
    4. ΠΕΣ ΠΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ. ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΣΥ; ΠΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ. Α, ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΡΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. "ΑΝΩΝΥΜΕ" ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ...ΕΠΩΝΥΜΟΣ.

      Διαγραφή
    5. 3.29 πασ καλα? ποιος ειπε ότι ο δημαρχος ριχνει φολες. ο δημαρχος φταιει για το οτι δεν κανει κατι για να σταματησει ο κοσμοσ να ριχνει φολεσ. μαθε να διαβαζεισ προσεκτικα πριν μιλησεισ.

      Διαγραφή
    6. <> για τα προβληματα της αγορας υπαρχει ο εμπορικος συλλογος, για το περιβαλλον ολοι μας, για της αθλητικες εγκαταστασεις το υπουργειο αθλητισμου. εκαστος στο ειδος του. Τωρα βεβαια για την περηπτωση της βλακειας σου μαλλον αρμοδειος ειναι ο θεος (αν τον πιστευεις)

      Διαγραφή
    7. Ρε 2.23 φιλόζωοι είναι όχι υπουργοί αθλητισμού,οικονομίας και περιβάλλοντος.Πιο αναλυτικά σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνεις ακόμα το φιλόζωος είναι σύνθετη λέξη και προέρχεται από το φίλος+ζώο δηλαδή,φίλος του ζώου,γιατί τέτοιο μπέρδεμα στο μυαλό σου;Και κάτι τελευταίο φταίει φυσικά ο δήμος που αφήνει να γίνονται εγκλήματα κατά αθωών ψυχών καθώς και όλοι εμείς που με την σιωπή μας συμπράττουμε σε τέτοια εγκλήματα!

      Διαγραφή
  2. μαζέψτε εθελοντικά τα αδέσποτα.
    ασχοληθείτε και με άλλα ζωα αν είστε φιλόζωοι.Δημιουργήστε το ζωωολογικό πάρκο που υπήρχε κάποτε για παιδιά.Σταματήστε να απειλήτε ανθρώπους που θέλουν την ησυχία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα έλεγα να φτιάξουμε ένα ανθρωπολογικό πάρκο για σκυλιά. Εσύ θα είσαι το καλύτερο έκθεμα του πάρκου.

      Σταματήστε να απειλείτε σκυλιά που θέλουν την ησυχία τους.

      Διαγραφή
  3. Να συζητησουν και για την χρηση του αυτοκινητου τους, που καθε πρωί ξεροσταλιαζει εξω απο το LIDL αριδαιας για κανενα φρουτακι , ντοματούλες και ότι περισεψε.Είδατε τι κάνει η κριση? μεχρι και φρούτα αρχισαν να τρονε τα σκυλια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ τι προβλημα έχεις μ' αυτό;; Δεν κατάλαβα. Ο άνθρωπος φτωχός άνθρωπος είναι και έχει πάρει άδεια απο το lidl να παίρνει παλιά πράγματα. όπως και πράγματα και για τα σκυλιά, ψωμιά, σαλάμια, ληγμένες κονσέρβες και διάφορα. Και γι αυτό έχει άδεια από τον σύλλογο. Η κακεντρέχειά σου δεν έχει όρια!

      Διαγραφή
  4. Ρε στην πολη υπαρχουν σκουπιδια, γιατι ρε φιλοζωι δεν τα μαζεβετε? ρε τα φωτιστικα ειναι τα μισα καμενα, γιατι ρε φιλοζωοι δεν τα φτιαχνετε? ρε τα μαγαζια ενοχλουν ηχητικα, γιατι ρε φιλοζωοι δεν βαζετε ταξη? ρε οι δρομοι εχουν λακουβες, γιατι ρε φιλοζωοι δεν τις σκεπαζετε? ρε ο τυπος που σας κατηγοροι, γιατι δεν τον γραφετε στ αρ....α σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην ενοχλείτε τους φιλόζωους .Ταίζουν τα αδέσποτα.Δοξάστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιοί ηλικιωμένοι αβοηθητοι ? ποιοί άστεγοι? ποιό περιβάλλον? ΠΡΩΤΑ τα σκυλιά.αυτοί είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΒΛΗΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ? ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ? ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ? ΑΝΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ?

      Διαγραφή
  7. δεν επιτρέπετε να μιλάτε εδω εναντίον των φιλοζωων.Είναι ανεπίτρεπτο.Εδώ μόνο θα παινευεται τους ντεμεκ φιλόζωους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΑ..ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΕ ΒΙΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ?

      Διαγραφή
  8. μην εκνευρίζεστε κυρία μου.Υπάρχουν και παιδιά που διαβάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News