Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Το «κίνημα της πατάτας» κάνει τον γύρο της Ελλάδας - Γιατί όχι και στην Αλμωπία

Θα ήταν μία πολύ καλή σκέψη, που ελπίζουμε να οργανωθεί

Εξαπλώνεται όσο περνά ο καιρός το «κίνημα της πατάτας».

Σε πολλές πόλεις της Ελλάδας οι παραγωγοί επιλέγουν αυτόν τον τρόπο με σκοπό να διευκολύνουν τον απλό κόσμο ο οποίος προμηθεύεται σε πολύ χαμηλότερες τιμές την πατάτα, αλλά και να αντιδράσουν στις μεγάλες αποκλείσεις που παρατηρούνται στην τιμή, μέχρι το προϊόν να περάσει από τον παραγωγό στα ράφια.

Χθες, κατά τη διάρκεια της ημερίδας που διοργάνωσε η Σπίθα Αλμωπίας, οι πολίτες αναρωτήθηκαν...

...αν κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να συμβεί και στην επαρχία μας. Άλλωστε, η Αλμωπίας φημίζεται για την πατάτα Αρχαγγέλου. Άρα θα ήταν μία πολύ καλή σκέψη, που ελπίζουμε να οργανωθεί.
 

3 σχόλια:

  1. είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνει τώρα! Και για την πατάτα και για κάποια άλλα προιόντα.Οι εμπλεκόμενοι τι περιμενουν και δεν προχωράμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι αγρότες της Αλμωπίας πρέπει να πρωτοπορήσουν με νέες δυναμικές παραγωγές.Να αξιοιποιήσουμε σωστά τη γη και νερά μας.Μην περιμένουμε τίποτε και κανέναν να βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες! Πρέπει να σηκωθούμε απ' τον καναπέ κι εμείς και να ενεργήσουμε όπως πρέπει για καθετί που μας αφορά! Οι πολιτικοί απέδειξαν πως δεν νοιάζονται για μας παρά μόνο για την καρέκλα τους! Ας ξεκινήσουμε κι εμείς λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News