Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Η συγκλονιστική επιστολή των εργαζομένων του Αρβανιτίδη προς το "ΑΦΕΝΤΙΚΟ"

Επιστολή προς τον Γιώργο Αρβανιτίδη

Σου στέλνουμε την κατάθεση της ψυχής μας και το πώς αισθανόμαστε αυτή τη δύσκολη στιγμή, όλοι οι εργαζόμενοί σου. Μην το αγνοήσεις, διάβασέ το ΟΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ. Έχει ενδιαφέρον, πίστεψε μας.

Με μεγάλη θλίψη ανακαλύπτουμε για άλλη μια φορά ότι μας χρησιμοποιείς σαν πιόνια, και πότε; Τώρα που οι ώρες και οι καιροί είναι δύσκολοι. Έχουμε να σου πούμε το παράπονό μας, μας έδωσες δουλειά τόσα χρόνια και για αυτό σε ευχαριστούμε, όμως εμείς τα «παιδιά σου», δουλέψαμε σκληρά, πίστεψέ μας.

Αγαπήσαμε τα μαγαζιά σου και τα πονάμε. Μας έστειλες πολλά χρόνια τώρα, μακριά να στήνουμε μαγαζιά, «δεν πειράζει» λέγαμε, μας έστειλες στη Χαλκιδική να βγάζουμε σεζόν, το ίδιο. Δουλέψαμε υπερωρίες και Κυριακές χωρίς να τα πληρωθούμε, πάλι «δε πειράζει» λέγαμε, και όλα αυτά γιατί πονέσαμε την επιχείρηση.

Τώρα όμως ΑΦΕΝΤΙΚΟ δεν αντέχουμε...

Και επειδή ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται, πρέπει να δείξεις πόσο καλός καπετάνιος είσαι. Το πραγματικό εισόδημά μας, μειώνεται μέρα τη μέρα, εσύ γιατί ζητάς με δόλιο τρόπο και άλλη μείωση;

Δε σου φτάνουν όλα αυτά που έχεις; Θέλεις και άλλα; Τι θα τα κάνεις ΑΦΕΝΤΙΚΟ; Δεν έχεις καταλάβει ότι αναλώσιμο είδος είναι ο άνθρωπος; Έχεις να ζήσουν 7 γενιές, γιατί δεν αφήνεις και εμάς να ζήσουμε τα παιδιά μας; Ευτυχώς για σένα φρόντισε ο παππούς να είσαι ο ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ που είσαι. Έλα λίγο και στη θέση μας, να ξεκινάνε τα παιδιά μας για το σχολείο και να μην έχουμε ούτε 1€ να τα δώσουμε για χαρτζιλίκι.

Με όλη μας τη δύναμη θέλουμε να σου πούμε ότι αυτό που κάνεις είναι πέρα για πέρα άδικο. Και το άδικο δεν το θέλει ούτε ο Θεός. «Φωνή λαού, οργή Θεού», δεν το έχεις ακούσει; Σε όλα αυτά που σου γράφουμε δε θέλουμε απάντηση, θέλουμε ενδοσκόπηση. Όταν θα πέσεις να κοιμηθείς, μόλις βάλεις το κεφάλι σου στο μαξιλάρι, απλά κλείσε τα μάτια και τότε είναι που θα δεις ότι η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ελέγχει.

Μήπως έχουμε και εμείς ποσοστό δίκιου; Εμείς πάντως οι εργαζόμενοί σου κοιμόμαστε ήσυχοι. Δεν μας έχεις δώσει ούτε 1€ χωρίς να σου το έχουμε δουλέψει ΑΦΕΝΤΙΚΟ. Δεν σε έχουμε εκμεταλλευτεί ποτέ, δεν σε έχουμε προδώσει ποτέ, μη μας προδώσεις εσύ τώρα για 30 αργύρια.

Δέξου και εσύ μια μείωση κέρδους, θα σε ευγνωμονούμε, πίστεψέ μας. Και σταμάτα αυτή τη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ μας έχει κουράσει ψυχολογικά. Το καλό και το κακό θέλει μέτρο. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ δεν έχει μέτρο, οπότε δεν θα έχει και αποτέλεσμα, γιατί τέλος τη συνηθίζεις και δεν της δίνεις καμία μα καμία σημασία.

Τα δέοντά μας στον κ. Νίκο που ήταν πρίν από τόσα χρόνια με δύσκολες συνθήκες ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ καπετάνιος από σένα.

Υ.Γ. Γιατί ακόμα υπάρχουν και τέτοιοι πολλοί. Εσύ να νομίζεις ότι οι παρατρεχάμενοί σου και τα τσιράκια πίνουν νερό στο όνομα σου. Πίστεψέ το αν σε παρηγορεί και σε κάνει η εξουσία να νιώθεις ΘΕΟΣ.

Οι τίμιοι εργάτες σου
 

23 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά,ελπίζω να βρούν το δικιο τους,όπως πρέπει να το βρούμε και εμείς οι υπόλοιποι Ελληνες κουράγιο να αντιδράσουμε,για να βρουμε το δικιο μας.
    ΛΑΙΚΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμασται μαζί σας γιατί ξέρουμε πόσο Εβραίος και φασίστας είναι το αφεντικό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τώρα αυτός συγκινήθηκε και θα κάνει και αυξήσεις! Δεν ιδρώνει το αυτί τους, δεν θα χορτάσουν ΠΟΤΕ και με τίποτα!

    Δηλαδή πιστεύεται ότι τώρα θα το διαβάσει αυτός και θα πει: Αχ τα καημενούλια τι τα έχω κάνει...Κρίμα μωρέ...Θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και ακόμα περισσότερο. Οι υπάλληλοι έχουν ανάγκη όχι αυτός οπότε απλά θα περάσει το δικό του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

    Καλή η επιστολή και όλος ο κόσμος μαζί σας, αλλά μην περιμένετε αποτελέσματα. Χρειάζονται ποιο δραστικά μέτρα που ο υπάλληλος με τον φόβο μην χάσει την δουλειά του δεν θα κάνει ΠΟΤΕ!!

    Βέβαια δεν αδικώ τους υπαλλήλους που δεν προχωράνε σε δραστικές κινήσεις λόγο της κατάστασης αλλά επιτέλους ελάτε σε επαφή όλα τα καταστήματα του (οι υπάλληλοι) και κάντε μία μαζική απεργία. Σε μία εβδομάδα θα κάθετε κλαρίνο ο Κύριος.

    Μακάρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα σας.
    Όλοι μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντίστροφη μέτρηση για Αρβανιτίδη.ήδη πλησιάζει το επόμενο σχήμα.Ο άνθρωπος τελείωσε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βέβαια ο κ.Αρβανιτίδης μπορεί να θέλει να αγοράσει κανένα κότερο ή ο γιός του να πάρει καλύτερο αμάξι οπότε τι σκέφτετε?Δουλεύουν οι χαμάληδες εγώ να είμαι καλά κάνω και μία μία μείωση και όλα είναι όμορφα.....ντροπή σας κ.Αρβανιτίδη που δεν αναγνωρίζετε την δουλειά και την ψυχή που έχει δώσει το εργατικό δυναμικό τόσα χρόνια.....ντροπή σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πηρε καλυτερο αυτοκινιτο. ενα audi 190.000 euro. καλα διαβασατε 190.000. και το διαφιμιζει και στην σελιδα του στο φατσαβοοκ

      Διαγραφή
  6. ...ρε παιδια...!γιατι δε δοκιμαζετε να απεργισετε δουλευοντας ...αλλα μην πουλωντας !
    ..η ακομα καλυτερα εφοσον συνδικαλιστειτε κλειστε τα μαγαζια του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ.ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ "ΚΑΛΟ" ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ.ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ "ΑΦΕΝΤΙΚΟ"!ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΤΕ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ(ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ) ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ "ΑΦΕΝΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ...
    ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κανενας να μην ψωνισει απο αυτον, βρηκε πατημα την κριση, που ηταν δημιουργια της εξουσιας και παταει επι πτωματων. φυσικα ολα γινονται για κατι τετοια..... ατομα , η κριση ειναι προς συμφερον των ισχυρών και το εκμεταλευονται. και δεν ειναι μονο αυτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καντε ολοι μποικοταζ στον αρβανιτιδη.να δει πωσ ειναι και αυτοσ να χανει χρηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμενα παντως ολα αυτα μου φαινονται περιεργα...Σαν να βρηκε ευκαιρια το ΠΑΜΕ, να εκδικηθει τον Αρβανιτιδη για την απολυση στελεχους του πριν καιρο...Γιατι το ΠΑΜΕ δεν βγαινει να καταγγειλει ολους αυτους του εργοδοτες που στηνουν στον τοιχο τους εργαζομενους του απειλώντας κι αυτοι και μειωνοντας μισθους και ημερομισθια; Που ηταν το ΠΑΜΕ οταν οι εργαζομενοι στα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ειχαν να πληρωθουν 8 και 10 μηνες; Επειδη δεν θελω εγω να εκθεσω τοπικους επαγγελματιες οι οποιοι ( ισως και δικαιολογημενα ;) ειχαν προχωρησει σε μειωσεις μισθων πριν ακομα ψηφισθει ο εφαρμοστικος νομος ας βγει το ΠΑΜΕ να τους καταγγειλει...Εγω ενα ξερω: Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ. Και κατι αλλο: οταν θα παρει τα μαγαζια του ο Αρβανιτιδης απο την Αριδαια, τα ξαναλεμε... (αδερφια να εχετε ανοιχτο μυαλο...και ματια γουρλωμενα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ μαλλον δεν δουλευεις εκει και δεν τα ξερεις. οσο για αυτο που λες επειδη καποιος ειναι στο παμε δεν μπορει να εργαζετε? το παμε ηταν εκει (ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ).

      φιλε μου σχετικα με το σχολιο (οταν θα παρει τα μαγαζια του ο Αρβανιτιδης απο την Αριδαια, τα ξαναλεμε... (αδερφια να εχετε ανοιχτο μυαλο...και ματια γουρλωμενα)) μαλλον πιστευεις οτι η χειροτερη κατασταση που μπορει να βιωσει ενας Ανθρωπος ειναι η ανεργια. Κανεις λαθος ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ (εκ του δουλος)

      Διαγραφή
  12. Ο καημένος ο κύριος ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ έχει απλήρωτες της Κυριακές της Χαλκιδικής στους υπαλλήλους γιατί αγόρασε με αυτά ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΈΡΙΑ 12000 ΕΥΡΏ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 03/03/2012 10:16 Α.Μ πρέπει να είσαι βαθιά νυχτωμένος και σε άλλον πλανήτη. Προφανώς σαν καλό κομματόσκυλο που είσαι και επειδή ποτέ δε σου δόθηκε η ευκαιρία να ξεράσεις χολή, με αφορμή τον κάκιστο Αρβανιτίδη, σκέφτηκες να πεις και συ κάτι και αυτό ήταν σχόλιο γαι το ΠΑΜΕ. Ρε την παλέβ...ς ή θες να μας λολάνεις; Άντε καλέ μου στην θεσούλα σου, στη βιλίτσα σου, στη ζεστούλα σου και άσε τις πολιτικές προπαγάνδες σε ανθρώπους που κάθε μέρα στίβονται από τέτοιου "ΕΙΔΟΥΣ" εργοδότες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΕΡΕΙΞΕΣ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ....ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΛΑ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ.ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ,ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΗ ΛΑΣΠΗ,ΛΑΣΠΗ!ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ....
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!ΑΝ ΡΙΧΝΑΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΕΡΔΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ-ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ,ΟΥΤΕ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!ΟΙ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ,ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΣΙΣΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!ΜΗ ΣΚΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ,ΦΩΝΑΞΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ,ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ!ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αντί να διαβάσετε τις μαλακίες που γράψαν κάποιοι στην επιστολή προς "Βεροιώτες", διαβάστε με προσοχή και ευλάβεια την κατάθεση ψυχής του 03/03/2012 3:15PM. Μόνο τότε θα καταλάβετε τι ακριβώς παίζετε γύρω από τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας και ίσως τότε να αποφασίσετε να γαλουχήσετε τα παιδιά σας με έναν άλλο τρόπο, διαφορετικό από τον δικό σας. Επιτέλους ΠΟΤΕ ξανά "yes master". "NO MASTER, NOOOOOOOOOO".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΟΝΙΖΩ ΑΠΟ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ!!!!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΛΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΒΑ...ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΗ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΠΩΤΕ!!!!ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???ΣΤΟ 1ο ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. είμαστε όλοι μαζί σας ..
    με τους εργαζόμενους εννοώ φυσικά και όχι με αυτό το ροζ παχύδερμο ζωάκι ..
    που τρώει τα πάντα!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΕΞΕΙΣ.Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ???ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΙΜΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ...ΑΛΒΑΝ...???ΠΩΣ ΤΩΝ ΛΕΝΕ???ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ!!!!!!!!!ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΙΩΝΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατί ρε παιδιά τόσος ντόρος μόνο για το προσωπικό του Αρβανιτίδη? Εμείς ποιανού Θεού παιδιά είμαστε? δουλεύουμε 10 ώρες και παίρνουμε 400 ευρώ χωρίς ένσημα. Η γυναίκα μου έχει απολυθεί μαζί με 7 ακόμη άτομα και κανείς δεν έσκασε μύτη για να πει κάτι. Μήπως πίσω απο όλα αυτά κάποιος λαδώνεται καλά και γλιστράει τόσο πολύ η γλώσσα? Ψάξτε λίγο και εμάς τους ταλαίπωρους. Όχι τόση διαφήμιση για τον Αρβανιτίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βεβαιως και εσυ. καταγγελεια στους εποπτες εργασιας εχεις κανει? Εχεις παει ποτε στο εργατικο κεντρο της περιοχης σου?
      Ζητησες βοηθεια και δεν σου την δωσαν? η γυναικα σου χωρις ενσημα εχει το δικαιομα στην επισχεση εργασιας. Αλλα θελει Θαρρος για κατι τετοιο.
      Λοιπον στα σ/μ αρβανιτιδη ,εχρι τα τελη του 2010 δεν υπηρχε σωματειο συνδικαλισμος κ.λ.π. Μονοι τους τα διεκδικουν Ολα.

      Διαγραφή
  20. Φίλε 10:58' , έπρεπε να γνωστοποιηθεί το θέμα ( που ; πότε ; ΄πόσοι ; ) για να υπάρξει αλληλεγγύη . Όσο τέτοια προβλήματα μένουν στους τοίχους του σπιτιού του εργαζομένου και ακόμη χειρότερα μόνο στο μυαλό & την καρδιά του , σίγουρα δεν θα μπορεί να υπάρξει οργανωμένη αντίδραση . Και τώρα όμως δεν είναι αργά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News