Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Απίστευτη τροπή: Αδήλωτο το εκατομμύριο του Κούβελου!

Νέα τροπή στην υπόθεση του εκατομμυρίου

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του 1 εκ. δολαρίων του Ισίδωρου Κούβελου καθώς το ποσό δεν ήταν δηλωμένο στο κοινό πόθεν έσχες του 2011 με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος σε επιστολή του στην Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες, το ποσό δεν δηλώθηκε εκ παραδρομής στην κοινή φορολογική δήλωση που υπέβαλε με τη σύζυγο του και προέρχεται από ρευστοποίηση μετοχών του στις ΗΠΑ για συμμετοχή στη ναυπήγηση πλοίου. Σημείωσε, μάλιστα, πως συνδικαιούχος στο συγκεκριμένο λογαριασμό είναι ο γιος του που σπουδάζει στην Αγγλία.

Η Επιτροπή, στην οποία μετέχουν και ορκωτοί λογιστές, εξέτασε τις εξηγήσεις του κ. Κουβέλου και έκρινε ότι...

...τίθεται θέμα εφαρμογής του άρθρου 3 του νόμου 3213 του 2003. Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχουμε θέμα ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες και πολύ πιθανόν η υπόθεση να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών!

Star.gr

2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΩΝΙΖΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ... ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοπροσκυκα !!!! κοπροσκυλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News