Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Έδεσσας

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον συμπολίτη μας κ. Ανδρέα Κατσάρα, ο οποίος πρόσφερε ένα σεβαστό ποσό για την ανακούφιση άπορων συνδημοτών μας. Με τα χρήματα που δώρισε ο κ. Κατσάρας ο Δήμος Έδεσσας προμηθεύτηκε και μοίρασε πακέτα με προϊόντα σε συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη.
Εύχομαι η αξιέπαινη πράξη του συμπολίτη μας να βρει μιμητές, καθώς στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η τοπική κοινωνία χρειάζονται άνθρωποι με μεγάλη ψυχή και αγάπη για τον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται, έτσι ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες και άλλων άπορων συμπολιτών μας. Ο Δήμος Έδεσσας θα είναι πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μας που θέλουν να προσφέρουν.

Δημήτριος Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News