Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Δημήτρης Κοροσίδης: Η Ελλάδα μας περνάει την πιο μαύρη της περίοδο

Παρόλο που απουσιάζει στο εξωτερικό ο κ. Κοροσίδης δέν παύει να παρακολουθεί και να ενημερώνεται γύρο απο τα τεκτενόμενα στην Χώρα μας.
Απο την Γερμανία όπου βρίσκεται μας έστειλε την ακόλουθει τοποθέτησή του στο θέμα της κατάληψης της Νομικής Σχολής απο τους λαθρομετανάστες.

" Η ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΠΕΡΝΆΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΎΡΗ ΤΗΣ ΠΕΡΊΟΔΟ ΑΠΌ ΆΠΟΨΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ ,ΠΑΙΔΕΊΑΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΆ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΎΣ!ΠΟΥ ΦΤΆΣΑΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΜΟΥ ΦΊΛΕΣ ΚΑΙ ΦΊΛΟΙ;ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΑΤΉΣΕΙ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ,ΤΟ ΈΝΝΟΜΟ ΌΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΤΆΞΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΊ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΗΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΚΑΤΆΛΗΨΗ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΜΑΣ!!! ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΈΣ.ΑΛΛΆ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΔΉΘΕΝ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΌ ΘΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΝ!ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΆΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ,ΑΛΛΆ ΕΊΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΊ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΎΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΆΝΟΜΑ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ;;;ΕΊΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΟΎΜΕ ΜΕ ΤΟ ΈΤΣΙ ΘΈΛΩ;;;ΔΗΛΑΔΉ ΕΆΝ ΑΎΡΙΟ ΕΓΏ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΑΣ ΜΕ ΔΈΚΑ ΆΤΟΜΑ ΠΑΡΈΑ ΕΊΣΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΕΙΤΕ,ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΪΣΕΤΕ,ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΜΈΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΏΣΕΤΕ ΚΑΙ ΧΑΡΤΖΙΛΊΚΙ;;;ΕΛΕΟΣ ΠΛΈΟΝ...ΑΡΚΕΤΆ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΈΛΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.ΠΡΈΠΕΙ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΎΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ.ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!ΟΙ 3 ΣΤΟΥΣ 5 ΈΛΛΗΝΕΣ ΘΈΛΟΥΝ ΚΑΙ ΨΆΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ .ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΊΝΕΙ Η ΧΏΡΑ ΜΑΣ;;;ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΌΜΙΜΟΙ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΉ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΧΆΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΈΣ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΛΌΓΟ ΤΟΥ ΌΤΙ ΝΙΏΘΟΥΝ ΠΛΈΟΝ ΑΝΑΣΦΆΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.ΠΡΈΠΕΙ ΌΛΟΙ ΝΑ ΚΑΘΉΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΎΣΟΥΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΣΟΒΑΡΌ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΊΑ ΙΔΙΟΤΈΛΕΙΑ.ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ Η ΘΈΛΗΣΗ..."

Κοροσίδης Δημήτριος
Πολιτευτής και Πρόεδρος της Ν.Ε. του ΛΑ.Ό.Σ Ν.Πέλλας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News