Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της Αλμωπίας

Σας προσκαλούμε να έλθετε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την 28η του μηνός Φεβρουαρίου έτους 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00΄ (6:00 μ.μ.) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1Ο : Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης ( άρθρο 76 του Ν. 3852/2010).
2Ο : Συγχώνευση Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Αλμωπίας Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και σύσταση Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας.
3Ο : Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας.
4Ο : Συγχώνευση Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Αλμωπίας Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σύσταση Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας.
5Ο : Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας.
6Ο : Συγχώνευση – κατάργηση ΝΠΔΔ του Δήμου Αλμωπίας (άρθρο 103 παρ. 4 του Ν. 3852/2010)
7Ο : Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΠΔ Δήμου Αλμωπίας.
8Ο : Συγχώνευση Κοινωφελών Επιχειρήσεων Αριδαίας και Εξαπλατάνου κατ΄ εφαρμογή των ρυθμίσεων του Ν. 3852/2010 (πρόγραμμα «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»)
9Ο : Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Αλμωπίας.
10Ο : ΄Εγκριση Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων ΄Εργων του Δήμου.
11Ο : Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 111.735,82 ευρώ και κατανομή σε σχολικές επιτροπές του Δήμου Αλμωπίας.
12Ο : Αποδοχή χρηματοδότησης 3.833,33 ευρώ, για κάλυψη μισθοδοσίας Μόνιμου προσωπικού ΚΕΠ Εξαπλατάνου.
13Ο : Ανάληψη και απόδοση πίστωσης από τους Κ.Α.Π. Φεβρουαρίου 2011 στα χρηματοδοτούμενα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου μας.
14Ο : Επέκταση της σύμβασης: Συμμετοχή του Δήμου στο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΑΗΗΕ).
15Ο : Κατάρτιση προγραμματικής σύμβασης με τη Δ.Ε.Υ.Α.Α. , για την υλοποίηση του έργου Αποχετευτικού Δικτύου Ακαθάρτων – Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) οικισμού Αριδαίας.
16Ο : Υποβολή πρότασης (Τεχνικό Δελτίο) για χρηματοδότηση του έργου αποχετευτικού δικτύου και μονάδας επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Αριδαίας στο μέτρο 2.1 του ΕΠΠΕΡΑΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον – Αειόφορος Ανάπτυξη).
17Ο : Εξέταση αιτήσεων για άδειες στάθμευσης και άδειες εισόδου σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης με στιγμιαία χρήση πεζοδρομίου, βάση της υπ΄ αριθμ. 24545/17-12-10 γνωμοδότησης του Α.Τ. Αριδαίας και της αριθμ. 4/2011 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας.
18Ο : Αίτηση της κ. Στούπη Θεοδώρας του Δημητρίου, για τροποποίηση της αριθμ. 210/2010 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με τη θέση περιπτέρου στην Τ.Κ. Σωσάνδρας.
19Ο : Αίτηση του κ. Γεωργιάδη Χρήστο του Αναστασίου, σχετικά με συναίνεση για την εκμίσθωση κοινόχρηστης έκτασης αγροκτήματος Εξαπλατάνου, για χρήση σταβλικών εγκαταστάσεων.
20Ο : Μερική τροποποίηση της αριθμ. 23/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, που αφορά ορισμό μελών Διοικητικού Συμβουλίου της μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Λουτρών Λουτρακίου.


Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερωθείτε σχετικά.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News