Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Εντυπωσίασαν τα LyMeNa KoRDoNiA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)!

Εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά τα LyMeNa KoRDoNiA στο live που έγινε χθες το βράδυ στο club celebrity στους Γαλατάδες Γιαννιτσών!

Το πρόγραμμα ξεκίνησε ερμηνεύοντας  παλιές Ελληνικές και ξένες επιτυχίες και συνέχισε ανεβάζοντας ρυθμούς με κομμάτια από την δική τους δισκογραφική δουλειά,την οποία μας υποσχεθήκαν πως θα την ακούσουμε σε πολύ λίγο καιρο, αφού μας αποκάλυψαν πως βρίσκονται ήδη στο στούντιο και ετοιμάζουν το πρώτο προσωπικό τους άλμπουμ!

Το aridaia news ήταν εκεί και σας έχει ετοιμάσει ένα απολαυστικό φωτορεπορτάζ!


Το νεανικό συγκρότημα θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του και αύριο 27 Φεβρουαρίου στο cafe-bar TREZOR(Σαριτζάς) στην Αριδαία, για να μας χαρίσει ακόμη μια μαγική βραδιά.

Μην λείψει κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News