Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Προβάδισμα Ζέρζη- Δεύτερος ο "κανένας" στην ψηφοφορία του Aridaia News...

ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ!!

Ο Πέτρος Ζέρζης έχει προβάδισμα στη ψηφοφορία του Aridaia News για τον καταλληλότερο δήμαρχο Αλμωπίας! Ωστόσο, σημαντικό ποσοστό καταλαμβάνει και ο… «κανένας»!! Μάλιστα… Καλά ακούσατε! Ο «κανένας» έχει πάρει 42 ψήφους έναντι των 54 ψήφων του δημάρχου Αριδαίας Πέτρου Ζέρζη, των 19 ψήφων του Δημήτρη Πασόη, των 13 του… «άλλου», των 10 του Χρήστου Μπίνου και των 8 ψήφων του Θεόδωρου Χαρανίδη. Η ψηφοφορία βρίσκεται σε εξέλιξη, άρα τα αποτελέσματα μπορούν να ανατραπούν με τη δική σου ψήφο!!

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ! Η ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΡΙΝ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News