Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Δ. Σταμενίτης μετά την ορκωμοσία της Βουλής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή και την εμπιστοσύνη» (ΦΩΤΟ)


Βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου ορκίστηκε χθες, 28 Μαΐου 2023, ο Διονύσης Σταμενίτης.

Στη δήλωση του μετά το πέρας της τελετής ο Βουλευτής ανέφερε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε εκπρόσωπο του Νομού Πέλλας. Η νέα Βουλή θα θητεύσει για μια ημέρα και στη συνέχεια θα διαλυθεί, σημαίνοντας την έναρξη του προεκλογικού αγώνα που θα μας οδηγήσει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Συνεχίζουμε μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία και μια αυτοδύναμη Ελλάδα».





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News