Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Καθαρά Δευτέρα: Αλλάζει ο καιρός, προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης


Για την αλλαγή του ανοιξιάτικου καιρού που απολαμβάνουμε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας μας προετοιμάζει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης με ανάρτησή του.

Ο μετεωρολόγος σημειώνει στην ανάρτησή του στο Facebook ότι: «Ανοιξιάτικος ο καιρός τις επόμενες ημέρες με κρύο και ομίχλες όμως τη νύχτα και το πρωί, ενώ από τα μέσα της άλλης εβδομάδας δειλά δειλά ο καιρός θα αρχίσει να αλλάζει που σημαίνει ότι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θα κυλήσει πιθανότατα με γενικά άστατο καιρό, πτώση της θερμοκρασίας, βροχές αλλά και χιόνια».

Η ανάρτηση στο Facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News