Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες για να γίνουν εκλογές - Τι αποκάλυψε ο Κ. Μητσοτάκης


Ο Κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις εκλογές μιλώντας στο Blooomberg, ενισχύοντας τα σενάρια για την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία.

Για πρώτη ίσως φορά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε δύο περιόδους όπου θα γίνουν εκλογές, βάζοντας νέες φωτιές στα σενάρια για τις πιθανές ημερομηνίες.

Ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στο Bloomberg είπε χαρακτηριστικά: «Μπαίνουμε σε προεκλογική χρονιά. Θα έχουμε εκλογές την άνοιξη ή στις αρχές του καλοκαιριού του 2023. Η κυβέρνηση μας παραμένει πολύ μπροστά στις δημοσκοπήσεις και στοχεύουμε σε μια ακόμη απόλυτη πλειοψηφία. Νομίζω ότι έχετε δίκιο που επισημαίνετε, ότι σε αυτές τις δύσκολες εποχές, έχει ιδιαίτερη σημασία η πολιτική σταθερότητα».

Την Ανοιξη, λοιπόν ή στις αρχές καλοκαιριού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει την ευχέρεια να στήσει κάλπες πολύ νωρίτερα, κάνοντας έναν εκλογικό αιφνιδιασμό που πιστεύει ότι τον ευνοεί. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης βρίσκονται σε εκλογική ετοιμότητα, περιμένοντας ίσως μια κίνηση μέσα στο χειμώνα, αν και με την ενεργειακή κρίση να βρίσκεται στο ζενίθ κάτι τέτοιο μπορεί να ήταν «προβληματικό» για την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News