Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

ΣΟΚ στη Φούστανη: Νεκρός 55χρονος από ανατροπή τρακτέρ


Τραγικό θάνατο βρήκε 55χρονος στη Φούστανη Αλμωπίας.

Το θλιβερό συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε αγροτική περιοχή του χωριού, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανετράπη. Στο σημείο έφτασαν το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.

Δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και την προκαλώντας θλίψη στην τοπική μας κοινωνία.

Θυμίζουμε, ότι παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες και στο Λουτράκι Αλμωπίας, με την ίδια δυσάρεστη κατάληξη. 

*φωτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News