Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Δήμος Σκύδρας: Απογραφή πολιτών που δεν απογράφηκαν στην κανονική περίοδο


Ο Δήμος Σκύδρας με βάση σχετικές υποδείξεις κι οδηγίες της Περιφερειακής Υπηρεσίας Στατιστικής Πέλλας ανακοινώνει ότι για την απογραφή των πολιτών, που δεν έχουν απογραφεί στην κανονική περίοδο απογραφής, ισχύουν τα παρακάτω:

Όσοι λοιπόν πολίτες του Δήμου Σκύδρας δεν έχουν απογραφεί έως τώρα, θα πρέπει ν΄απογραφούν, και η διαδικασία είναι η εξής:

Η απογραφή αυτή, που έχει χαρακτηριστεί πανελλαδικά ως Γ΄ Φάση Απογραφής Πληθυσμού και Κατοικιών 2021, ξεκινάει από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου κι ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022. Για την απογραφή οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο Σκύδρας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) κατά τις ώρες:

Καθημερινά από τις 09:00΄ έως τις 17:00΄ και το Σαββατοκύριακο από τις 09:00΄έως τις 14:00΄. Αρμόδιες για την απογραφή είναι οι:

- Βασιλική Γκόγκου, τηλ.:6974485715, ηλ.δ/νση: basoulagogou@yahoo.gr

- Ελευθερία Πέγιου, τηλ.:6972436022. ηλ.δ/νση: eleytheriapegiou@hotmail.com

Οι πολίτες που θα προσέρχονται θα πρέπει να γνωρίζουν και να δηλώσουν τον προσωπικό τους Α.Μ.Κ.Α. κι Α.Φ.Μ. αλλά κι όσων άλλων μελών του νοικοκυριού τους θέλουν ν΄απογράψουν. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τη μετάδοση του κορωνοϊού (πιστοποιητικό νόσησης /εμβολιασμού, βεβαίωσης αρνητικού rapid test/PCR).

Επίσης γίνεται γνωστό ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄αναζητούν σχετικές πληροφορίες από την Περιφερειακή Υπηρεσία Στατιστικής Πέλλας, οδός Πελοποννήσου 14 στην Έδεσσα, τηλ.:2381021776 και 2381051163, ηλ.δ/νση: edessa@statistics.gr

Επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά ότι όλοι θα πρέπει ν΄ απογραφούμε διότι τα στοιχεία της απογραφής είναι χρήσιμα κι απολύτως απαραίτητα για το σχεδιασμό προγραμμάτων και τη λήψη αποφάσεων που σχετίζονται με τη συνεκτικότητα και την ανάπτυξη της χώρας και του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News