Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος του χιονιού στις 16/02/2022


Στις 16 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του «χιονιού» στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα και θα… ζεστάνει τις καρδιές μας, φέρνοντας έναν ανανεωτικό αέρα στην ψυχολογία μας και στα θέλω μας.

Οι αλλαγές που θα προκύψουν με αυτό το φεγγάρι θα είναι ευπρόσδεκτες, αφού θα έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά και αποφασιστικότητα για να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα αφήσουμε πίσω μας τα λάθη που εμπόδισαν την πρόοδό μας και θα κοιτάξουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Η Πανσέληνος στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα μας κάνει να αισθανόμαστε πιο δυνατοί και φιλόδοξοι. Έχουμε περισσότερη ενέργεια, θέληση και θάρρος να διεκδικήσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μας αξίζει, είτε στην προσωπική μας ζωή είτε στα επαγγελματικά μας. Βέβαια, όλη αυτή η ορμή και το πάθος μπορεί να μας οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις, γι’ αυτό και θα πρέπει να σκεφτόμαστε δύο φορές πριν ξεκινήσουμε τη δράση μας. Ίσως αυτό το φεγγάρι μας κάνει να δώσουμε περισσότερη σημασία στον εαυτό μας και στην εμφάνιση μας και να δουλέψουμε πάνω στην εικόνα μας και σε αυτό που προβάλουμε στους άλλους. Επίσης, θα μας κάνει πιο γενναιόδωρους όχι μόνο σε υλικό επίπεδο, αλλά και σε ψυχικό και θα μας είναι πιο εύκολο να συγχωρήσουμε και να αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας στενοχωρεί. Θα αναζητούμε την ικανοποίηση και τη χαρά και θα νιώθουμε πιο αναζωογονημένοι.

Ο συμβολισμός της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος είναι η εποχή αποκορύφωσης και ολοκλήρωσης όλων των σχεδίων που ξεκίνησαν στη Νέα Σελήνη την 1η Φεβρουαρίου. Είναι η στιγμή για να καταλάβουμε και να συνειδητοποιήσουμε αν αυτό που αρχίσαμε κυλάει σωστά ή θα πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές για να βοηθήσουμε την πορεία του ή και να το τελειώσουμε μια για πάντα. Η Πανσέληνος στον Λέοντα θέλει να είμαστε θετικοί και δημιουργικοί, να μην παγιδευόμαστε στα συναισθήματά μας και να κάνουμε βήματα μπροστά, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Πρέπει να αλλάξουμε οπτική και να χρησιμοποιούμε την ενέργεια μας παραγωγικά. Να μετουσιώνουμε την έμπνευση σε έργο και να προβάλουμε τις ιδέες και τα ταλέντα μας. Ο Λέων είναι το μεγάλο παιδί του ζωδιακού κύκλου και είναι γεμάτο χαρά, αθωότητα και αυθορμητισμό που θέλει όλα τα φώτα να είναι στραμμένα σε αυτό. Επίσης, είναι το ζώδιο που κυβερνά τα παιδιά και αυτή η Πανσέληνος είναι η ευκαιρία να βρούμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας, να διασκεδάσουμε με την καρδιά μας, να εκφραστούμε και να βρούμε τι μας κάνει ευτυχισμένους και χαρούμενους. Έτσι, μπορεί να αναζητούμε περισσότερη αγάπη, φροντίδα, στοργή και προσοχή από αυτούς που αγαπάμε και να έχουμε ανάγκη από έπαινο και αποδοχή. Γι’ αυτό να προσπαθήστε να είστε κοντά με άτομα που λειτουργούν προστατευτικά και όχι με όσους σας κρίνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε λίγοι.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος σχηματίζει μια χιαστή όψη με τον Πλούτωνα και ίσως φέρει κάποια απωθημένα στην επιφάνεια και κάποιες δύσκολες καταστάσεις στο προσκήνιο. Η επικαιρότητα θα είναι ιδιαίτερα σκληρή και φορτισμένη. Επίσης, μπορεί να έχουμε έντονα γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα στον πλανήτη αλλά και έξαρση της βίας.

Όμως, την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο έχουμε την υπέροχη σύνοδο της θεάς του έρωτα, της Αφροδίτης, με τον θεό του πολέμου, τον Άρη. Αυτή η όψη από μόνη της δίνει έντονο πάθος και υπό την επήρεια της Πανσελήνου αυτό το πάθος γιγαντώνεται. Το ότι η σύνοδος σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, συμβολίζει επίσης τη συνένωση της φωτιάς και του πάγου! Εν ολίγοις, έχουμε να κάνουμε με παθιασμένες παρορμήσεις και ξαφνικούς έρωτες με την πρώτη ματιά, αλλά χωρίς να χάνουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας.

Στις 17-18 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιείται το εξάγωνο μεταξύ του Δία στους Ιχθύς και του Ουρανού στον Ταύρο και αυτή η όψη μας κάνει λίγο ανυπόμονους, αλλά ταυτόχρονα θα μας ενθαρρύνει να αδράξουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται, είτε αυτές σχετίζονται με την επαγγελματική είτε την ερωτική μας ζωή. Είναι μια όψη που φέρνει ξαφνική τύχη και αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας.

Ποιοι επηρεάζονται

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 28 μοίρες στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου επηρεάζει όλα τα ζώδια, αλλά περισσότερο θα νιώσουν τις δονήσεις της όσοι εκπροσωπούν ή έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα σταθερά ζώδια, δηλαδή στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο, από τις 26 έως τις 29 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Ας δούμε όμως πως επηρεάζονται τα 4 ζώδια που αφορά περισσότερο αυτό το φεγγάρι

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του «χιονιού» επηρεάζει τον τομέα που αφορά στην οικογένεια και το σπίτι και θα φέρει πίεση και εξελίξεις. Ίσως θα θέλετε να περνάτε πολλές ώρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά οι υποχρεώσεις που έχετε στη δουλειά να μην σας το επιτρέπουν και να χαλάει το κέφι σας. Από την άλλη, μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα που να αφορούν είτε το σπίτι ως ακίνητο και να πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό, είτε να δημιουργηθούν εντάσεις με μέλη της οικογένειας σας και να νιώθετε πίεση και νεύρα. Προσέξτε τις σχέσεις σας είτε με συγγενείς είτε με συναδέλφους, ιδιαίτερα αν εκπροσωπούν κάποιο από τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο, καθώς μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις που ίσως σας φέρουν στα όρια σας. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε τα νευρά σας και μιλήστε με ειλικρίνεια και ευγένεια αν νιώθετε ότι καταπιέζεστε ή ότι δεν σας κατανοούν. Επίσης, δώστε προσοχή στην υγεία σας και στη φυσική σας κατάσταση. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη θα λειτουργήσει υποστηρικτικά και θα δώσει την ευκαιρία να κάνετε καινούρια πράγματα, να κυνηγήσετε την επαγγελματική σας αναγνώριση και να βρείτε νέους φίλους και έρωτες.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος γράφει το όνομα σας και σας κάνει πρωταγωνιστές. Το φεγγάρι, σε συνεργασία με τις όψεις που πραγματοποιούνται την ίδια ημέρα, φέρνει καλά και… κακά νέα. Ας αρχίσουμε από τα αρνητικά, τα οποία αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και ίσως προβληματιστείτε για κάποια προσωπική σας σχέση ή επαγγελματική. Ίσως κάτι δεν πηγαίνει καλά με το ταίρι σας ή έχετε φτάσει σε οριακό σημείο με κάποιον συνεργάτη σας και μετανιώνετε που δώσατε τα χέρια. Μπορεί από την άλλη αυτοί οι δύο τομείς να μπερδεύονται, αν για παράδειγμα τρέφετε αισθήματα για κάποιο άτομο από τη δουλειά και τα «συμφέροντα» συγκρούονται και όλο αυτό να σας προβληματίζει και να σας χαλάει τη διάθεση. Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών θα είναι στο επίκεντρο για εσάς και το επόμενο διάστημα θα κάνετε ξεκαθαρίσματα. Πάμε όμως και στα θετικά, που αυτά αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια, τα οικονομικά σας και τις νέες γνωριμίες. Αγαπητοί μου Λέοντες με αυτό το φεγγάρι είστε στο επίκεντρο και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας, γι’ αυτό βγείτε, διασκεδάστε και γνωρίστε νέα άτομα. Μπορεί ανάμεσα τους να κρύβεται ο έρωτας που επιθυμείτε. Επίσης, σχεδιάστε το μέλλον σας, σκεφτείτε πώς θέλετε να είναι η εικόνα σας, πώς θα είστε ευτυχισμένοι και κάντε τις κινήσεις και τις αλλαγές που θα σας οδηγήσουν στον καλύτερο εαυτό σας. Προσοχή στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα στις 16/2 σας κάνει πιο φιλόδοξους και στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας, σπιτιού και οικογένειας. Θα έχετε την ανάγκη να βγείτε μπροστά, να δείξετε τα ταλέντα σας και θα αναζητάτε την αναγνώριση. Όμως οι άλλοι γύρω σας θα σας πιέζουν, θα ζητούν συνεχώς περισσότερα από εσάς και αν δεν καταφέρετε να ελέγξετε τα νεύρα σας, τότε δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις τόσο στην οικογένεια όσο και στην εργασία. Μην βιάζεστε και μην παίζετε παιγνίδια ελέγχου και εξουσίας, διότι όσο πιέζετε τις καταστάσεις τόσο θα φεύγουν από τον έλεγχο σας και στο τέλος θα εκτεθείτε. Σε όλες τις προκλήσεις απαντήστε με τη δουλειά σας. Όσο για τις οικογενειακές πιέσεις, προσπαθήστε να καταλάβετε ότι και οι άλλοι έχουν ανάγκες και δεν χρειάζεται να τα παίρνετε όλα προσωπικά και να παρεξηγήστε με το παραμικρό. Μπορεί αυτές τις ημέρες να σας απασχολήσουν και θέματα που αφορούν ένα ακίνητο και να χρειάζεται να τρέξετε για να διευθετήσετε την κατάσταση. Το εξάγωνο Δία-Ουρανού επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του 1ου δεκαημέρου και στις αρχές του 2ου και ίσως φέρει ξαφνικές ευκαιρίες στα ερωτικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος σχηματίζεται απέναντι σας και φέρνει τα θέματα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών στο προσκήνιο, ρίχνοντας άπλετο φως στις θετικές, αλλά και στις αρνητικές πλευρές τους. Κάποιοι λοιπόν θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον με το ταίρι σας ή με έναν συνεργάτη και θα αναλάβετε ευθύνες και δεσμεύσεις. Άλλοι μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας και να βρείτε το νόημα που ψάχνετε. Όσοι όμως δεν περνάτε καλά, θα θέλετε να βάλετε όρια και προϋποθέσεις για να συνεχίσετε τη συνύπαρξή σας είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό. Απλώς, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, διασφαλίστε με κάθε τρόπο αν όντως τα δεδομένα που έχετε βασίζονται στην πραγματικότητα και δεν τα διογκώνετε στο μυαλό σας λόγω συναισθηματικής φόρτισης. Όλα αυτά δεν θα συμβούν σε μία ώρα, σε μία μέρα ή σε μια εβδομάδα, ειδικά για εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στην Πανσέληνο η επιρροή της θα σας συντροφεύει για έναν χρόνο, οπότε οι εξελίξεις και οι αποφάσεις θα έρθουν τους επόμενους μήνες. Η όψη Αφροδίτης-Άρη μπορεί να φέρει εντάσεις σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, αλλά η όψη Δία-Ουρανού ίσως φέρει ευκαιρίες σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια.

Πηγή: asibiliou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News