Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Επιστολή του Ακρίτα Σωσάνδρας με σοβαρές καταγγελίες κατά του Δήμου Αλμωπίας


Διαβάστε την επιστολή του Δ.Σ. του Ακρίτα Σωσάνδρας προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, με σοβαρές καταγγελίες για την στάση της Δημοτικής Αρχής και την ολιγωρία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, με αφορμή ένα εγκεκριμένο κονδύλιο προκειμένου να κατασκευαστεί κερκίδα στο δημοτικό γήπεδο της Σωσάνδρας, αλλά και για τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίστηκαν οι εκπρόσωποι του συλλόγου από υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας:

Κύριε Δήμαρχε.

Αφορμή για την επιστολή μας αυτή αποτελεί το γεγονός ότι ενώ από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου αθλητισμού υπάρχει εδώ και ενάμησι έτος εγκεκριμένο κονδύλιο προκειμένου να κατασκευαστεί κερκίδα στο δημοτικό γήπεδο της Σωσάνδρας, ο Δήμος και οι αρμόδιες υπηρεσίες του αρνούνται πεισματικά να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια προκειμένου να ξεκινήσει η εκτέλεση του έργου.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα και δια ζώσης, έχουμε προβεί με ατομική μας πρωτοβουλία και έξοδα σε όλες τις ενέργειες που ήταν ανθρωπίνως δυνατό για την υλοποίηση του έργου, συμπεριλαμβανομένης της διεκπεραίωσης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του οικοπέδου, της εκπόνησης αρχιτεκτονικών και στατικών μελετών καθώς και οτιδήποτε άλλου μας ζητήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες σας προκειμένου να αποφορτίσουμε τον “φόρτο” εργασίας που αυτές επικαλέστηκαν. Παρόλα αυτά το έργο εξακολουθεί να βρίσκεται σε τέλμα με την αρμόδια υπηρεσία να αρνείται να προβεί σε οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια.

Δεδομένων όλων των παραπάνω σας απευθύνουμε τα παρακάτω ερωτήματα:

1) Η μη υλοποίηση του έργου αποτελεί προσωπική πολιτική σας απόφαση ή οφείλεται αποκλειστικά στην οκνηρία και την ανικανότητα της αρμόδιας υπηρεσίας; Σας επισημαίνουμε ότι οποιαδήποτε επίκληση φόρτου εργασίας ή της πανδημίας σε αυτό το στάδιο θα την εκλάβουμε αποκλειστικά ως ένδειξη πολιτικής φαιδρότητας και εμπαιγμού από μέρους σας δεδομένου ότι αρκεί ένας απολογισμός έργου για να τα καταρρίψει.

2) Ο εμπαιγμός, η λοιδορία και ο δεσποτικός δημοσιοϋπαλληλικός αυταρχισμός με τον οποίον αντιμετωπίστηκαν οι εκπρόσωποι του συλλόγου μας από διοικητικό στέλεχος της τεχνικής υπηρεσίας, γεγονός για το οποίο είσαστε ήδη ενήμερος αποτελεί πάγιο και αποδεκτό από εσάς κώδικα συμπεριφοράς της δημοτικής σας αρχής απέναντι στους πολίτες – δημότες;

3) Ποιός είναι αρμόδιος ή σε ποιόν έχει ανατεθεί η διεκπεραίωση του έργου; Σας παρακαλούμε η απάντησή σας να είναι ονομαστική δεδομένου ότι λόγω της επικείμενης απώλειας του κονδυλίου θα ακολουθήσει δια της νομικής οδού η αναζήτηση των ανάλογων αστικών ευθυνών.

Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που δεν μας απαντήσετε εγκαίρως στα ερωτήματα μας αυτό θα το εκλάβουμε ως σιωπηλή αποδοχή του αρχικού ισχυρισμού του πρώτου ερωτήματος και θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία του έννομου συμφέροντος του συλλόγου μας και των δημοτών της τοπικής κοινότητας του χωριού μας.

Με την ευχή το νέο έτος να είναι δημιουργικότερο από το προηγούμενο.

Το Δ.Σ. του Ακρίτα Σωσάνδρας

17 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ; ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΤΙΚΙΔΙ. ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάναμε δήμαρχο έναν που δεν είχε καμία επαφή με την τοπική μας κοινωνία. αυτό τα λέει όλα. τώρα κρύβεται για να κρύψει την ανεπάρκεια του και τα ψέματα που είπε για να τον ψηφίσουν.

      Διαγραφή
  2. αλλα μας ελεγες προεκλογικα χρησταρα. ολα ευκολα τα παρουσιαζες. τι εγινε τωρα; πηρες καρεκλα και πηραν τα μυαλα σου αερα; ελα ξανα να ζητησεις ψηφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν ηταν στο χωριο σου θα ετρεχες πονειρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρε μπατση ετοιμα στα αφησε ο μπινος και ουτε να τα κανεις δεβ εισαι ικανος. παραιτησου αν δεν μπορεις να αναλαβει καποιος αλλος. εχεις ρεζιλεψει την θεση ποου καθεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέσσερα χρόνια χαμένα Χωρίς διοίκηση. Που είναι ο Κετικίδης; Που είναι ο Χατζηγιαννίδης; Που είναι εκείνος ο Γιάντσης που θα τα άλλαζε όλα. Είπε,είπε,είπε για να πάρει τις ψήφους και από τότε που έγινε αντιδήμαρχος δεν έχει κουνήσει ούτε το δαχτυλάκι του. Χαμένοι από παντού σαν να μην υπάρχουν. Εξαφανισμένοι από την κοινωνία. Κρύβονται και απολαμβάνουν τους παχυλούς μισθούς τους. Καληνύχτα Αλμωπία. Είναι αργά για δάκρυα. Μια τετραετία χαμένη με τους χειρότερους που πέρασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως ακριβώς τα είπες, σκοπος ηταν να βγουν αφου βγηκαν τι τους νοιαζει για τα υπόλοιπα; Φροντίστε να τους ξανα ψηφίσετε, φτάνει πια οι ιδιοι και οι ίδιοι. Αφου βλεπετε ότι δεν κανουν τίποτα τους ξανα ψηφίζετε;

      Διαγραφή
  6. Όπως έκαναν την αυλή του 2ου Δημοτικού Αριδαιας θα κάνουν και την κερκιδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε γιατί μπερδεύεται τα πράγματα στην Ελλαδα είναι δήμαρχος όχι στην Ελβετια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν είχε γίνει το έργο θα είχε αρχίσει να σκουριάζει. Όπως αν είχαν φτιάξει το δρόμο που οδηγεί προς τους σταύλους στο ΓΑΡΕΦΙ, μπορεί να είχε αρχίσει να χαλάει ή πισα και να είχε λακκούβες. Αν τα φτιάξουν όλα τώρα πώς θα τους ξανά ψηφισουμε . Κάποια από αυτά και πολλά άλλα έργα μας τα τάζουν εδώ και δεκαετίες, και εμείς θα τους ξανά ψηφισουμε δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσείς εκεί στον Άκριτα πλάκα έχετε, αλήθεια περιμένετε από τον Δήμαρχο να περπατήσει το έργο σας; 1,5 χρόνο στη διοίκηση του Δήμου έχουμε να θυμόμαστε το απόλυτο τίποτα που έχει καταφέρει. Μη περιμένετε άδικα. Φιλικά αλλά 2,5 χρόνια έμειναν που θα πάει θε περάσουν, θα έρθουν καλύτερες μέρες για την Αλμωπία όταν ξεκουμπιστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΑΤΣΗ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΩΘΕΙ Η ΠΟΙΟ ΝΥΚΟΚΥΡΕΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά είναι δυνατό ο ΣΥΡΙΖΑ,που λέει όλο ψέματα,να έδωσε 80000 για κατασκευή κερκίδας;γιατί το κρύβεις ρε Μπατση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αληθια ειναι απ την folli folli τα πηρε χα...χα...χα...

      Διαγραφή
  12. Φίλοι μου σωσανδριωτες μην βιάζεστε να κρίνετε τον αγαπητό δήμαρχο, ο άνθρωπος προσπαθεί να αναβαθμίσει τον δήμο να αλλάξει επίπεδο.Οι άλλοι δήμαρχοι παίρνουν ειδικούς συνεργάτες πανεπιστημίου με μεταπτυχιακά και διδακτορικό και ο δικός μας παίρνει με γνωσεις ΤΕΙ ,ΠΟΣΟ ΔΕΣΜΙΟΣ εισαι ρε μπατση , αλλα γιατί αναρωτιομαστε , ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ ,ΚΡΙΜΑ για τον τοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάτσε, τα μεταπτυχιακά καί τα πτυχία δε θα τον κάνουν καλύτερο συνεργάτη απο κάποιον που έχει γνώσεις στην αυτοδιοίκηση. Χορτάσαμε θεωρητικούς, και ο Τσιμτσιριδης έχει ΤΕΙ αλλά είναι χρήσιμος στον τόπο μας, δεν αμφιβάλει κανεις για αυτό, Η Καρφιτσοπουλου ο Χαβαλές και ο Εμμανουηλιδης είναι απλά γλάστρες και εκλογικά γραμμάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News