Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Η εικόνα εγκατάλειψης της Αριδαίας σε 3 φωτογραφίες


«ΕΔΩ (ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ) ΝΑ ΖΟΥΜΕ», κ. ΜΠΑΤΣΗ

Το γεγονός ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή δε μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της καθημερινότητας, αλλά ούτε καν προσπαθεί, είναι πλέον αυταπόδεικτο. Σε λίγο θα συμπληρώσει το ήμισυ της θητείας της κι όμως το μόνο που έχει καταφέρει, είναι να βάλει την κοινωνία απέναντι.

Τα παράπονα των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην Αριδαία, είναι καθημερινά. Και όχι άδικα! Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας, ότι η Διοίκηση του Χρήστου Μπάτση δεν έχει καταφέρει και δεν έχει έστω προσπαθήσει να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών. Λακκούβες, κατεστραμμένος αστικός εξοπλισμός, σκοτάδι ακόμα και στα πιο κεντρικά σημεία. Φανταστείτε τι συμβαίνει στις γειτονιές...

Δεν είναι μόνο που δεν έχει παράξει έργο. Είναι κυρίως το γεγονός ότι δεν έχει κανέναν προγραμματισμό και δεν έχει προσπαθήσει να διεκδικήσει χρηματοδοτήσεις για παρεμβάσεις που θα αλλάξουν αυτή την εικόνα, παρότι έχουν περάσει 16 μήνες.

Κύριε Μπάτση, αν συνεχίσετε έτσι, σύντομα θα αναγκαστείτε να αλλάξετε το σύνθημα με το οποίο εκλεχθήκατε από «Εδώ ζούμε», σε «Εδώ (δεν μας αρέσει) να ζούμε». 




 

12 σχόλια:

  1. Ενώ η διοίκηση του Μπίνου, έκανε θαύματα και την Αριδαία την είχε γη της Επαγγελίας. ' Άντε σε παρακαλώ να σοβαρευτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2 χρονια για τον μπινο ξερετε μονο να λετε. ανικανοι και ασχετοι. πειτε εσεις τι κανατε να δουμε και να συγκρινουμε. το εργο σας ισουται με το απολυτο τιποτα. κρυβετε την ανεπαρκεια σας πισω απο δικαιολογιες. καλα που σας αφησε εργα ο μπινος γιατι ουτε πετρα δεν θα κουνουσατε 4 χρονια. μια τετραετια χαμενη.

      Διαγραφή
    2. Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΙΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ. ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΤΙΠΟΤΕ.

      Διαγραφή
  2. ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΓΑ ΟΥΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΡΛΙΣΣΕΣ ΜΕΛΙ.
    ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ .......ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα δεν καταλαβαίνω γιατί γίνετε και άρθρο,όλα τα χωρια στην Αλμωπία έτσι είναι.Που το παράξενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παντοτε ετσι ηταν η Αριδαια μια βρωμικη πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εργα μεσα στην πόλη δεν εγιναν απο ποιο δραστήριους οπως Μπινος και Πασόης και περιμενετε απ τον σημερινο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΤΣΗ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΜΕ ΔΕΚΑ ΧΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουτε ο Μπάτσης έκανε τπτ για να φτιάξει την πόλη, ουτε ο Μπινος.ο Μπινος ίσα ίσα έσπασε όλους τους δρόμους της Αριδαίας για την αντικατάσταση του υδρευτικου δικτυου, καλώς έπραξε, αλλά δεν διόρθωσε τους δρόμους, προχειρες δουλειές μόνο με μπαλώματα. Αλλά στο συγκεκριμένο αντικειμενικό και ανεξαρτητο παντα ιστότοπο όπως πολυ καλα όλοι στην Αριδαία γνωρίζουμε, ο κυριος Μπινος ήταν ο κυριος τέλειος. Δεν χρυσωνω το χάπι σε κανέναν δήμαρχο, ουτε τον προηγουμενο ουτε τον τωρινό. Και οι δυο πραξανε ελάχιστα πράγματα, λόγια πολλα πραξεις λίγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χανεις το δικαιο σου μ αυτα που λες, συμφωνω με το οτι κανεις δεν προσεξε την πολη και ουτε προκειτε και οι αυριανοι να το κανουν, αλλα οσο για το σκαψιμο τον δρομων επρεπε να γινει οπως και σε λιγο θα ξανασκαφτει για να γινουν τα εργα υδρευσης αρα διπλασιο χρημα δεν προκειτε να πεσει, θα πεσει μια και .Η αληθια ειναι οτι εχουμε μεσα στην πολη το χειροτερο δικτυο πανελλαδικα, τωρα αν ρωτας αν ιδρωνουν οι χθεσινοι και οι σημερινοι σου λεω καρφι δεν τους καιγετε.

      Διαγραφή
  8. Ας μιλήσουμε και για την Σωσάνδρα. Πριν την γιορτή των Χριστουγέννων, ήρθε ''κάποιος'' εργολάβος με σκοπο την συντήρηση των εσωτερικών δρόμων του χωριού ( λακκούβες στον υπάρχοντα ασφαλτοτάπητα). Σήμερα, 27/01, στις λακκούβες που έκανε συντήρηση έχουν δημιουργηθεί ξανα λακκούβες. Να μην αναφέρω το πάχος του υλικού που έριξε. Ούτε την ποιότητα του ασφαλτοτάπητα που χρησιμοποιήσε. Σημαντικό και εξακριβωμένο είναι ο τρόπος (επαγγελματισμός) με τον οποίο τελείωσε το έργο η την συντήρηση, πιέστε το όπως θέλετε. ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΕΣ. Που είστε Κε Δήμαρχε? Πως το παραλάβατε Κε Αντιδήμαρχε των έργων? Τα είδατε αυτά τα χάλια? Θα πληρωθεί αυτός ο εργολάβος για την κακοτεχνία του?
    Υ.Γ. Παρακαλώ τον Κο Βαφειαδη να ασχοληθεί με το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News