Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Δ. Τζαμτζής στο Aridaia News: «Ζήτησα να κλείσουν τα πάντα στην Πέλλα για μερικές μέρες»


Σε μια δύσκολη καμπή βρίσκεται η Πέλλα όσον αφορά στη διαχείριση της πανδημίας. Η κατάσταση δεν είναι πλέον οριακή, αλλά έχει ξεπεράσει τα όρια. Γι' αυτό το λόγο κρίναμε ως Aridaia News σκόπιμο να επικοινωνήσουμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δανή Τζαμτζή.
 

Ο κ. Τζαμτζής απεύθυνε για άλλη μια φορά έκκληση στους πολίτες της Πέλλας να τηρούν τα μέτρα. Παράλληλα, σε ερώτηση μας σε σχέση με τις συσκέψεις που πραγματοποίησε με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και με τον Υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης Θεόδωρο Καράογλου. 

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Τζαμτζής, πρότεινε στους Υπουργούς να κλείσουν για μερικές μέρες τα πάντα στο Νομό μας και να γίνουν συνολικά τεστ σε όλες τις μονάδες που δουλεύει κόσμος.
Είναι βέβαιο πως σήμερα στο σημείο που βρισκόμαστε δεν χωρά κανένας εφησυχασμός και καμιά ανεύθυνη συμπεριφορά από κανέναν.

30 σχόλια:

  1. Η Αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές που είναι μου λέτε; Ανύπαρκτοι είναι δεν βγαίνουν στα χωριά καθόλου. Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να συλλάβουν κανα κλέφτη μήπως;Ας αφήσουν τον κόσμο στην ησυχία του.Πουθενά δε βγαίνουμε, κ αν βγούμε καμια βόλτα για περίπατο θα πρέπει να μας γράψουν για το sms κ τη μάσκα;ΈΛΕΟΣ δηλαδή

      Διαγραφή
    2. Δεν πρέπει ο αστυνομικός να έχει το δικαίωμα να κατεβαίνει σε δημοτικές εκλογές στο δήμο που υπηρετεί αυτό είναι απαράδεκτο αυτοί προεκλογικό αγώνα ...κάνουνε με την στολή ...ποιον να γράψουνε αφού ψήφο θα ζητάνε ΕΛΕΟΣ

      Διαγραφή
    3. ν αγιάσει το στομα σου ρε 11.34 σε καθε εκλογικη μαχη 20 αστυνομικη στα ψηφοδελτια....αηδία.

      Διαγραφή
    4. Μόνο στην Αλμωπία εκλέγονται τόσο εύκολα οι Αστυνομικοί. Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει γιατί ::::: (να αναφέρω βέβαια ότι οι καλίτεροί μου φίλοι είνια αστυνιμικοί, οι οποίοι κατά γενική ομολογία καλά παιδειά

      Διαγραφή
    5. γιατι; γιατι εγω οταν χτυπήσω μια πόρτα να ζητήσω ψηφο με γραφουν στ αρχ.... τους ενω τον Μπάτσο τον χαμογελάνε και τον φοβούντε μη τους τα κλάσει τα ουμπαλα, γκε γκε;

      Διαγραφή
  2. Ζήτησε λέει να κλείσουν τα πάντα χαχα και ?
    Αποδεικνύεται πως άμα κλείσουν σταματάμε τον ιό ? Ποιο το αποτέλεσμα ? Αν είχαν προγραμματίσει τις κοινωνικές δομές αν κάθε αιρετος βουλευτής κ αρχών του τόπου για 1 2 μήνες έδινε το εισόδημα του για μεθ κ ότι άλλο χρειαζόταν δεν θα ήμασταν καλύτερα έστω ? Το νόημα να κλείσουν τα πάντα δίχως οικονομική στήριξη σε καιρούς τομείς τι θα φέρει ? Η ψυχολογία στα τάρταρα κ η ψυχική υγεία καθρέφτης της σωματικής επίσης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τι θα γίνει δηλαδή εάν κλείσουν όλα δεν θα υπάρχει κορωνοιος........Για γέλια είστε,νούμερα μεγάλα.........!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας έκλειναν τις καφετέριες ας μην άνοιγαν τα σχολεία ας έκαναν ελέγχους πριν δημιουργηθεί όλη αυτή η κατάσταση. Τώρα ας τα κλείσει όλα μόνο που πολλοί δεν έχουν ούτε τα αναγκαία για να ζήσουν. Δε θα έχουμε ούτε παξιμάδι κύριε τζαμτζη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας έχετε πρήξει στην Ελλάδα ζω στην Ιταλία στο Μιλάνο και ολα ριναι ανοιχτά εκτός από εστιατόρια και καφέ δεν υπάρχει τπτ εδω βγαίνουμε εξω κανονικα και με το νόμο και στην Ελλάδα σας εχουνε μαντρώσει θα ανεβάσω και βιντεο να δείτε κανονικα στο δρόμο χωρις μάσκες το τονίζω μονο στα μαγαζιά μασκα αν δεν ξεσηκωθεί ο κόσμος θα είστε σκλάβη σαν το 1964 στους πολέμους ξυπνήστε κοσμε ο κορονοιος ειναι ένας ιός σαν τους άλλους μια γρίπη από ποτέ νοιάζονται για το κόσμο αυτο ειναι ένα ψέμα μια τρομοκρατία για να έχουν πάντα των ελέγχω και εσείς εμείς οποίος και να είναι εχει γινει εγκεφαλικά καταστραφεί και ψυχολογικά και το μόνο που κάνουμε είναι να κοιμάται και να σας κάνουν ψυχολογικό πόλεμο που ειναι χειρότερο και από ιό και είδη άρχισαν η αυτοκτονίες στην Ελλάδα για αυτό που γίνεται αλλά στης ειδήσεις δεν λένε τίποτα γιατί ειναι πληρωμένο το έγκλημα ξυπνήστε κοσμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα αλλα μη ξεχνας τα χαπια σου επειγόντως.

      Διαγραφή
    2. Είσαι χαζός άνθρωπε μου ζω στην Γερμανία μη λες χαζομάρες οι μάσκα είναι υποχρεωτική παντού μέσα και έξω. Ναι το λιανεμποριο τα σχολεία κ οι βιομηχανίες ειναι ανοιχτά. Τα μαγαζιά όμως της εστίασης είναι όλα κλειστα. Μη λες μαλακιες ότι η μάσκα έξω δν είμαι υποχρεωτική γτ αυτό είναι ψέμα. Έχουμε αυστηρούς νόμους προστασίας και όποιος δν φοράει μάσκα τρώει πρόστιμο. Οπότε μη λες ασυναρτησίες.

      Διαγραφή
    3. Τελικά μας ψεκάζουν !!!!!!!

      Διαγραφή
    4. ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΖΟΥΣΕΣ ΕΚΕΙ Ή ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ? ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ? ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ? ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΕΣΥ..

      Διαγραφή
    5. κανα βλημα θανε ο 11.46 αριστερος πανιβλακας που ζει στον κοσμο του Σταλιν, κακως δεν επεμβαινει εισαγγελεας, θα μας πει ο μαλακας οτι στην Ιταλια που εχει ριμαχτει δεν φορανε μασκες, ουστ κοπριτη.

      Διαγραφή
  6. Πολύ σωστά τα λέει συμφωνώ απόλυτα με τον 11:46.........Πρέπει να ξεσηκωθούμε γιατί εκτός από την υγεία,υπάρχει και η ελευθερία........Δεν μπορείς να επιβάλεις σε κανένα να κυκλοφορεί στο δρόμο ή να φοράει μάσκα εάν δεν το θέλει ο ίδιος δημοκρατία έχουμε και ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που νομίζει σωστό για τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απλα συμφωνεις με τον εαυτό σου, τα χάπια σου σου ειπα μη τα ξεχάσεις.

      Διαγραφή
    2. ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 12.01 ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΡΑ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΚΙΖΕΤΕ, ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ.

      Διαγραφή
  7. Αχ ποσό λίγος είσαι ρε Τζαμτζή!σε μια δυσκολία εποχή που διανύει ο νόμος πάλι είσαι απών και φανερά απων!τυχαινει να είμαι νοσηλευτής σε ένα από τα νοσοκομεία του νόμου μας και με λυπεί το γεγονός ότι δεν σε έχω δει μια φορά έστω από υποχρέωση κάπου!ποσο μετάνιωσα που σε ψήφισα καιρός για αλλαγές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα...χα...χα.. αρχισες της μαλακιες συριζαιε ποντικαρε αντε στο υπογειο σου βλακα που θα μας πει οτι εισαι νοσιλευτης, λες και δεν ξερει ο κοσμος ποσο γουρουνι εισαι.

      Διαγραφή
  8. Μπράβο Σταύρο. Κάπως έτσι η δημοσιογραφία, σώζει ζωές. Ας ελπίσουμε οι αρμόδιοι να ακούσουν την πρόταση του αντιπεριφεριάρχη και να δώσουν, έστω με αυτόν τον τρόπο λίγο χρόνο και χώρο στα νοσοκομεία. Και πάλι μπράβο.Έκανες ότι έπρεπε για να σώσεις ζωές απόψε. Να είσαι περήφανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πριν φτάσουμε εκεί κ. Τζαμτζή βάλε λίγο χέρι στους διοικητές των αστυνομικών τμημάτων.βγαινουν για μπλόκο στη γέφυρα Εξαπλατανου ή στο Δασάκι και λένε να! Κάνουμε έλεγχο των μέτρων. Δε γίνεται να λειτουργούν καφέ με κλειστά φώτα στα χωρια, ή τα take away να έχουν μέσα 20 άτομα και καλά έπεσαν όλοι μαζί για παραγγελία. Γιατί να την πατάμε οι πολλοί για λίγους ανεύθυνους. Κανε σωστή αστυνόμευση για 10 μέρες να δεις πως πέφτουν τα κρούσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΣΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ- ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ -ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΚΚΛΗΣΗ: Μην τα βάζετε με τους ηλιθιους και μη συνομιλείτε μαζί τους. Μάταιος κόπος. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για αρχή, κλείστε τα καφενεία στα χωριά της Αλμωπίας και τις λαϊκές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελάτε στα χωριά! Ούτε αστυνομία ούτε μάσκες ούτε τίποτα....γραπα και άγιος ο θεός! Κάθε βράδυ πάρτυ 😎

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάθε βραδυ στα χωριά γίνεται χαμός από κόσμο, κάποιοι με κλειστά φώτα κάποιοι άλλοι δήθεν μπήκαν τα 10εως 20 άτομα για παραγγελία. Ντροπή. Σκέτη κοροϊδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν η ίδια η αστυνομία γράφει κόσμο και τους λέει να πάνε σε κανένα γιατρό να πάρουν χαρτί για να μην πληρώσουν το πρόστιμο, όταν κυκλοφορούν ανενόχλητοι θετικοί χωρίς μάσκα καμαρώνοντας λες κι έχουν πιάσει το τζόκερ ξέρω γω, όταν η άλλη βγαίνει και λέει ότι με την εξέταση μας βάζουν τον ιό μέσω της μπατονετας πως περιμένουμε να λήξει αυτό το πράγμα;;; Εισαγγελέα όλοι τους! Πεθαινει κόσμος και γελάνε ρεεεε! Αυτός ο καρδιοπαθης ο καρκινοπαθεις μπορεί να είχε έναν μήνα παραπάνω και κυκλοφορείς εσύ ανεύθυνε που μόλις βγήκες θετικός χωρίς μάσκα το λες και γελάς δεν έχεις τύψεις που εξαιτίας σου ένας άνθρωπος έφυγε νωρίτερα;; Η κυκλοφορία έξω είναι σταθερή που πάνε όλοι αυτοι με τα αμάξια τους πέρα δώθε;; Κλείσιμο τα πάντα! Αλλά και πάλι μυαλό δεν πρόκειται να μπει να είναι καλά οι γραπες και τα τραπέζια στα σπίτια και τις αυλές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News