Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας


Σας καλούμε να συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του Ν.4555/2018, σε συνδυασμό με το άρθρο 10 της από 11.03.2020 ΠΝΠ (ΦΕΚ τ.Α΄ αρ. 55/11.03.2020), που θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 16.00΄ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

1. Παραχώρηση ή μη μίας προσωρινής θέσης Φ/Ε στην οδό Δημοκρατίας αρ. 7 στην Έδεσσα για συγκεκριμένες ώρες των εργάσιμων ημερών (Εισηγητής: Επιτροπή Ποιότητας Ζωής).

2. Έγκριση τεύχους προεκτίμησης αμοιβής και δημοπράτηση της μελέτης «Τροποποίηση μελέτης διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου της "Άνω Εστίας" και μελέτη αποτύπωσης & αποκατάστασης της διατηρητέας οικίας Ζήμνα στο Βαρόσι της Έδεσσας» (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).

3. Έγκριση πληρωμής λειτουργικών αναγκών από ΣΑΤΑ (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).

4. 6η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2020 (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

5. 11 η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2020 (Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή).

6. Ορισμός υπεύθυνου διαχείρισης λογαριασμών του Δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

7. Ανταλλαγή εκτάσεων στον οικισμό Ζέρβης της Κοινότητας Παναγίτσας για τις ανάγκες του αεροδρομίου Παναγίτσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

8. Γνωμοδότηση για σύσταση δουλείας σε έκταση εντός των διοικητικών ορίων Δ. Έδεσσας(Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

9. Μίσθωση ακινήτων για στέγαση των 1 ου & 8 ου Νηπιαγωγείων Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

10. Συναίνεση ή μη για μείωση μισθώματος δημοτικού ακινήτου (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

11. Λήψη απόφασης για τη μείωση μισθωμάτων σε δημοτικά ακίνητα σύμφωνα με το Ν.4683/2020, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

12. Υποβολή αιτήματος τροποποίησης της πράξης «ΕΔΕΣΣΑ – CITY BRANDING» (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).

13. Αντικατάσταση μελών Διοικητικού Συμβουλίου ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Έδεσσας» (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους εισηγητές των θεμάτων για πληρέστερη ενημέρωση.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν. ΓΚΙΟΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News