Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Χρ. Μπάτσης: Όλα στο «σκοτάδι» - Αρνείται την παρουσία Δημοσιογράφων στις Συνεδριάσεις των θεσμικών οργάνων


Στο «σκοτάδι» συνεχίζει να κινείται η Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας, η οποία συνεχίζει να αρνείται πεισματικά την παρουσία των δημοσιογράφων στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής. Ουσιαστικά, ο κ. Μπάτσης και οι συνεργάτες τους, αρνούνται να συμβάλλουν στην ενημέρωση των πολιτών, για όσα συμβαίνουν μέσα στα ανώτατα θεσμικά όργανα, απαξιώνοντας με τον χειρότερο τρόπο την ίδια τους την υπόσταση.

Αυτό κατήγγειλε ο Σάκης Χατζηδημητρίου κατά την τελευταία Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή ότι αγνοεί ένα δίκαιο αίτημα σύσσωμης της αντιπολίτευσης, η οποία εκπροσωπεί το 70%, τη στιγμή που η παράταξη του Δημάρχου εκπροσωπεί μόλις το 30%.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι τα μέλη της αντιπολίτευσης προσέρχονται στις Συνεδριάσεις ενημερωμένα, διαβασμένα και με προτάσεις, οι οποίες στην πλειοψηφία τους αγνοούνται παντελώς από τον κ. Μπάτση και τους συνεργάτες του. Σημείωσε ότι η αντιπολίτευση επιλέγει να κινείται σε θεσμικά πλαίσια και να καταθέτει τις απόψεις του μέσα στα θεσμικά όργανα, κάτι που δεν γίνεται σεβαστό από τη Διοίκηση.

Δυστυχώς, η απάντηση του κ. Μπάτση απαξιώνει τον ίδιο τον θεσμό που εκπροσωπεί. Απάντησε ότι δεν δέχεται αυτό το αίτημα, δίνοντας για άλλη μια φορά την εντύπωση ότι μάλλον… αλλού ζούμε. Με λογικές «αποφασίζουμε και διατάζουμε» θεωρεί πως θα μπορέσει να αμβλύνει την έντονη δυσαρέσκεια που έχει δημιουργήσει η Διοίκησή του στην ίδια την κοινωνία.

Παράλληλα, ο κ. Χατζηδημητρίου κατηγόρησε τη Διοίκηση του κ. Μπάτση ότι ενώ φτάσαμε στα τέλη Οκτωβρίου βρίσκεται ακόμα στον «αέρα» η διαδικασία για τις συντηρήσεις των αρδευτικών γεωτρήσεων, μια διαδικασία που θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί από τον Μάιο.

6 σχόλια:

  1. Συνηθήστε το και χωνέστετο : ο τόπος θα πάει πίσω.Δεν μπορούμε να πάμε μπροστά! Η πρόοδος θέλει μυαλά και δεν έχουμε... Όμως η Μακεδονία είναι ελληνική ....αυτό μας έφαγε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε μωρε Καρατζοβιτες Δημαρχο ψηφισατε; ρεζιλια, ποσο ποιο χαμηλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θλιβερο να εκπροσωπει ο μπατσης εναν δημο σαν αυτον της αλμωπιας. λιγος και κατωτερος των περιστασεων θα παει πολλα χρονια πισω την περιοχη μας. που κρυβεται αληθεια; κλεισμενος στο γραφειο του ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για δημοσιογράφους είπε .
    Αρα εσένα Βαφειάδη δεν σε αφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ;
      ΕΔΩ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ;
      ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΦΟΔΙΟ.
      ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

      # ΑΙΔΟ ΖΟΥΜΑΙ

      Διαγραφή
  5. Δεν το κάνεις #αιδοίο ζουμαι
    Ταιριάζει ποιο πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News