Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Θεόδωρος Κυριακίδης: Έγινε δωρητής οργάνων και χάρισε ζωή με το θάνατο του - Η συγκλονιστική ανάρτηση της κόρης του

Τη δωρεά έκανε γνωστή με μια συγκλονιστική ανάρτηση η κόρη του Ιωάννα

Το τελευταίο αντίο είπανε συγγενείς, φίλοι, μαθητές και συνάδελφοι το απόγευμα του Σαββάτου στον Μαθηματικό του ΓΕΛ Αριδαίας Θεόδωρο Κυριακίδη.

Ο εκλιπών με τον θάνατό του χάρισε ζωή, καθώς έκανε ένα δώρο ζωής σε πέντε συνανθρώπους μας, αφού έγινε δωρητής οργάνων.

Μάλιστα εξαιτίας της συγκεκριμένης δωρεώας, μετά από πολλά χρόνια θα γίνει μεταμόσχευση πνευμόνων στην Ελλάδα.

Τη δωρεά έκανε γνωστή με μια συγκλονιστική ανάρτηση η κόρη του Ιωάννα:

Δυο λόγια για τον μπαμπά μου:
Οι περισσότεροι τον γνωρίσατε σαν φίλο, συνάδελφο, δάσκαλο...εγώ όμως τον γνώρισα σαν πατέρα και ήταν σίγουρα ο καλύτερος! Ήταν το στήριγμα μου και ήμουν η ζάχαρή του. Το σημαντικό είναι πως ήταν τρομερά γενναιόδωρος. Ακόμα και με τον θάνατό του χάρισε ελπίδα, χάρισε ζωή σε άλλους πέντε ανθρώπους, καθώς δώρισε τα όργανά του σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη, που η ζωή τους κρεμόταν από μια κλωστή, από ένα τηλεφώνημα! Ας γίνει αυτό παράδειγμα σε εμάς από έναν άνθρωπο ευσεβή, με ήθος, γεμάτο αγάπη. Από τον θάνατο γεννιέται ζωή και εύχομαι επιτυχία στις μεταμοσχεύσεις και καλή ζωή στους δέκτες.

2 σχόλια:

  1. Ο Θεος να αναπαυσει την ψυχη του μακαρι να γινετε παραδειγμα προς μιμηση σε ολους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του υπέροχος άνθρωπος καλό παράδεισο νά έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News