Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Θλίψη στο ΓΕΛ Σκύδρας: Έφυγε από τη ζωή ο Μαθηματικός Χρήστος Μπάτσιος

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα 2 Ιουλίου στα Σεβαστειανά Σκύδρας, στις 11.00 π.μ.

Ο Χρήστος Μπάτσιος, Μαθηματικός επί πολλά συναπτά έτη στο σχολείο μας κι αγαπητός μας συνάδελφος, απεβίωσε εχτές το βράδυ μετά από γενναία πολυετή μάχη.

Στέλνουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και θα τον θυμόμαστε πάντα μιας και ήταν "μορφή" για το σχολείο κι αγαπητός μας συνάδελφος για όσους από μας τον γνώρισαν, όπως και εξαίρετος καθηγητής.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα 2 Ιουλίου στα Σεβαστειανά Σκύδρας, στις 11.00 π.μ.

Χρήστο, Καλό Παράδεισο!

Η Υποδιευθύντρια
Ο Σύλλογος Διδασκόντων
Γενικού Λυκείου Σκύδρας

1 σχόλιο:

  1. Χρήστο. Καλό σου ταξίδι. Ο Θεός να σε συγχωρέσει και να αναπαύσει την ψυχή σου. Ήμασταν μαζί στο 6ταξιο γυμνάσιο Αριδαίας και τέτοια εποχή αποφοιτήσαμε, χωριστήκαμε και ο καθένας μας τράβηξε τον δρόμο του. Εσένα η τύχη σου επιφύλαξε δυστυχώς σύντομη διαδρομή στη ζωή. Ποιος θα το φανταζόταν τότε. Που ξεκινούσαμε γεμάτοι με ελπίδες και όνειρα!
    Αλλά Χρήστο θα σου θυμίσω ένα τραγούδι που λέει, πως είναι τυχεροί όσοι πεθαίνουν νέοι. Έτσι για να δώσω κουράγιο στην οικογένεια που άφησες πίσω και κλαίει για το χαμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News