Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Χρ. Μπάτσης: Τι έλεγε το 2016 σαν Αντιδήμαρχος και τι λέει σήμερα - Αποκαλυπτικό βίντεο

Τα βίντεο πάντως (11 Αυγούστου 2016) υπάρχουν και θα υπάρχουν για να του θυμίζουν τι έλεγε, σε αντιπαραβολή με αυτά που λέει σήμερα

«Η δημοσιογραφία θέλει σοβαρότητα», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, απαξιώνοντας για άλλη μια φορά συνολικά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Μάλλον θεωρεί πως όλοι έχουν άδικο, ενώ ο ίδιος έχει δίκαιο. Μπορεί να είναι κι έτσι... Η πορεία θα δείξει...

Επειδή εμείς θέλουμε πάντοτε να μιλάμε συγκεκριμένα, θέλουμε να θυμίσουμε στον κ. Μπάτση πως δεν φημίζεται για τη σταθερότητα των απόψεών του, άρα καλό θα είναι να μην μας κάνει μαθήματα δημοσιογραφίας. Και θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι…

Σήμερα ο κ. Μπάτσης κατηγορεί ουσιαστικά όλους τους προηγούμενους Δημάρχους πως δεν έκαναν τίποτα με αποτέλεσμα η Αλμωπία να μένει στάσιμη. Θα ήταν δεκτή η άποψή του, αν τα ίδια έλεγε και όσο ήταν Αντιδήμαρχος του προηγούμενου Δημάρχου που σήμερα δεν χάνει την ευκαιρία να απαξιώνει.

Τότε λοιπόν, στο… όχι και τόσο μακρινό 2016, τον μήνα Αύγουστο, ως Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας σε συνέντευξή του στην Pella TV δήλωνε με ενθουσιασμό πόσο πολύ τον εμπνέει ο τότε Δήμαρχός του Δημήτρης Μπίνος. Επίσης, στην ίδια συνέντευξη τόνιζε ότι καθημερινά πετύχαιναν τον σκοπό που είχε βάλει η τότε Δημοτική Αρχή για βελτίωση της καθημερινότητας.


Συμπέρασμα: Όσο ήταν Αντιδήμαρχος, όλα δούλευαν ρολόι και ο Δήμαρχος τον ενέπνεε. Λίγους μόνο μήνες μετά, μόλις έπαψε να είναι Αντιδήμαρχος προφανώς για να δοκιμαστούν και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, όλα πήγαιναν στραβά. Μάλλον θεωρεί πως η απουσία του στοίχισε πολλά στο Δήμο.

Σήμερα έχει ξεχάσει όσα έλεγε και κατακεραυνώνει όλες τις Δημοτικές Αρχές που πέρασαν, μαζί και την προηγούμενη. Προφανώς, ξεχνάει ακόμα και το ότι τα τρία από τα πέντε χρόνια της δημοτικής περιόδου, ήταν και ο ίδιος κορυφαίο στέλεχος αυτής της Διοίκησης. Ακόμα, ξεχνάει ότι υπήρξε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό και ενός άλλου πρώην Δημάρχου, του Πέτρου Ζέρζη.

Όλα αυτά σημαίνουν, πως αν όντως έμεινε πίσω η Αλμωπία, έχει και ο ίδιος ευθύνη, καθώς ήταν ενεργότατο μέλος της προηγούμενης Διοίκησης και υποψήφιος μιας άλλη πρώην Διοίκησης.

Τα βίντεο πάντως (11 Αυγούστου 2016) υπάρχουν και θα υπάρχουν για να του θυμίζουν τι έλεγε, σε αντιπαραβολή με αυτά που λέει σήμερα:

.

9 σχόλια:

  1. τοτε δεν ειχε την μελιτα να του γραφει τι να λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα για την καρέκλα και τον μισθό κύριε Μπάτση..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι σας το ίδιο είστε. Καρέκλα και χρήμα μη μας λέτε ότι θέλετε το καλό μας και για μας καρφί δε σας καίγεται προεδρινα μας αξια μόνο εσύ μας βοηθουσες

      Διαγραφή
    2. Κύριε 9:39 μιλήστε σας παρακαλώ πρώτα για άλλους αποστάτες που προτίμησαν τον μισθό και την καρέκλα και μετά μπορείτε να εκφράσετε την άποψη σας για τον "κύριο Μπατση" όπως αποκαλείτε παραπάνω. Εδώ και καιρό βλέπω τα σχόλια σχετικά με τους αποστάτες αλλά κανένας απο εσάς δεν αναφέρεται σε "αποστάτες" που ενώ έφυγαν απο την αγκαλιά του Μπίνου ξαναγύρισαν μόλις τους δόθηκε η καρέκλα του αντιδημάρχου. Ας μιλάμε δίκαια κι όχι όπως μας συμφέρει. Όλοι νοιάζονται για το καλό του τόπου αλλα ταυτόχρονα ασκούμε και αρνητική κριτική και δεν βλέπουμε τίποτα καλό. Αγαπητέ μου φίλε Σταύρο συμβούλευσε τον κύριο Μπίνο να μην εκτίθεται. Η αντιπολίτευση που θεωρεί πως κάνει μόνο αρνητικές επιπτώσεις φέρνει. Το να προσπαθείτε να μειώσετε τον τωρινό δήμαρχο δεν σημαίνει πως θα ανεβάσει εσάς στις επόμενες εκλογές. Ευελπιστώ να το ανεβάσεις.

      Διαγραφή
    3. α ν αγιάσει το στόμα σου 11.37 καλά τους τα λες αλλα να σου πω κάτι, ετσι θα συνεχίσουν γιατι νομίζουν οτι με το να τον μειώνουν κερδίζουν, συμπέρασμα...στο βάθος γκρεμός.

      Διαγραφή
  3. Ο Μπάτσης δεν διαφοροποιήθηκε γιατί έχασε τη θέση του αντιδημάρχου, αλλά διότι από έξω αντιλήφθηκε ότι το καράβι αρμένιζε στραβά. Αλλιώς βλέπεις τα πράγματα από μέσα και αλλιώς από έξω. Παράδειγμα το ποδόσφαιρο. Οι θεατές βλέπουν καλύτερα τη ροή του αγώνα από ψηλά σε σχέση με τον προπονητή που κάθεται χαμηλά. Ανακάλυψε λοιπόν την αλήθεια και αποφάσισε να διαφοροποιηθεί για το καλό του Δήμου. Στο κάτω κάτω της γραφής την ίδια στάση πολιτικής ορθότητας και εντιμότητας επέδειξαν και άλλοι συνάδελφοί του που όταν κατέβηκαν από την καρέκλα είδαν με καλύτερη οπτική την πραγματικότητα και διαφοροποιήθηκαν από τον Μπίνο για το κοινό καλό και όχι γιατί έχασαν την έμμισθη καρέκλα. Κετικίδης, Χατζηγιαννίδης, Βέσκος κ.α. έντιμοι πολιτικοί. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟ ΧΑΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΣΤΕΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΚΡΙΜΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δουλειά δουλειά στα χωριά που είναι
    Το κοινωνικό πρόσωπο του κράτους
    Απέναντι στα χωριά της Αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι πολύ χάλια οι δρόμοι που οδηγούν στα χωράφια μας πως να πηγαίνουμε καθημερινά ποιο πολλά
    δίνουμε στις αβαρίες παρά αυτά που
    Βγάζουμε όχι πασαλυματα μπροστά μπροστά ουσιαστική δουλειά Περικλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News