Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν ξέρω τον Τέρη Χρυσό, είναι γελοία και χυδαία όσα ακούστηκαν» (ΒΙΝΤΕΟ)

"Το κατατάσσω σε χυδαιότητα. Είναι απολύτως χυδαίο και το κακό της υποθέσεως είναι ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τον Τέρη Χρυσό"

Ως «γελοιότητες» και «χυδαιότητες» χαρακτήρισε, το βράδυ της Τρίτης (25/02), η Ντόρα Μπακογιάννη τις φήμες που ήθελαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι γιος της ύστερα από ειδύλλιο με τον Τέρη Χρυσό. Η πρώην υπουργός, κατά τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, στον Alpha, μίλησε και για τη δολοφονία του πρώτου συζύγου της.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν καλεσμένη, το βράδυ της Τρίτης (25/02), στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα», στον Alpha, και μεταξύ άλλων μίλησε για τις φήμες που ήθελαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι καρπός του έρωτά της με τον Τέρη Χρυσό. Η ίδια τις χαρακτήρισε ως «γελοίες» και «χυδαίες». Επίσης, αναφέρθηκε και στη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

«Δεν ξέρω τον Τέρη Χρυσό»

Ερωτηθείσα για το αν κατατάσσει σε «αστειότητες» ή «χυδαιότητες» τις φήμες που κυκλοφορούσαν και -σύμφωνα με αυτές- ο Κυριακός Μητσοτάκης είναι γιος της Ντόρας Μπακογιάννης από ερωτικό ειδύλλιό της με τον Τέρη Χρυσό, η πρώην υπουργός απάντησε:

«Το κατατάσσω σε χυδαιότητα. Είναι απολύτως χυδαίο και το κακό της υποθέσεως είναι ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τον Τέρη Χρυσό. Καλά, τι πάω να αποδείξω; Δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο. Αυτό είναι ένα πράγμα, το οποίο είναι γελοίο. Τι να σας πω τώρα; Κάποια στιγμή, εγώ δεν του είχα δώσει καμία σημασία και μετά άρχισαν να μου λένε ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο».

Έπειτα, η Ελεονώρα Μελέτη επισήμανε ότι οι φήμες είχαν αρχίσει από ραδιοφωνική εκπομπή του Τζίμη Πανούση και η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε το εξής:

«Δεν ξέρω καν από πού είχε αρχίσει. Άλλο πλάκα και άλλο... Εμείς από την αρχή δεν δώσαμε σημασία στο θέμα, αλλά το θεωρώ γελοίο, ξεφτίλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News