Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Παρουσία του Υφυπουργού Γ. Γεωργαντά οι εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Έδεσσας (ΦΩΤΟ)

Συμμετοχή του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γ. Γεωργαντά, ως εκπροσώπου του Πρωθυπουργού, στις εκδηλώσεις συνεορτασμού για την Απελευθέρωση της Έδεσσας και την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα

O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, εκπροσώπησε, σήμερα, τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις συνεορτασμού για την Απελευθέρωση της Έδεσσας από τους Τούρκους και Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν, μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές του νομού Πέλλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλης, η Δήμαρχος Έδεσσας καθώς και εκπρόσωποι της στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας.

Ο Υφυπουργός, Γιώργος Γεωργαντάς έκανε, μετά το πέρας των εκδηλώσεων, την ακόλουθη δήλωση:

«Έίχα σήμερα την τιμή να εκπροσωπήσω τον Πρωθυπουργό στις εκδηλώσεις συνεορτασμού για την Απελευθέρωση της Έδεσσας από τους Τούρκους και την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα. Αποτίουμε σήμερα φόρο τιμής στον Ελληνικό Στρατό και τους χιλιάδες Έλληνες που με πενιχρά μέσα αλλά ισχυρή πίστη στην Πατρίδα κατάφεραν την απελευθέρωση της Έδεσσας από τον οθωμανικό ζυγό. Ταυτόχρονα, τιμούμε την ιερή μνήμη των ανθρώπων που αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση της Μακεδονίας και την διαφύλαξη της ελληνικότητάς της. Η αυταπάρνηση και ο πατριωτισμός τους αποτελεί παράδειγμα για τις μελλοντικές γενιές».





3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους πολιτικούς του τόπου μας. Είναι εξαίρετοι όλοι τους...

    Ένα ακόμα τώρα με τον Τοτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τριακόσιοι βολευτάδες! Άρα έχει χρήμα το Ελλάντα. Ωστόσο φόροι, ακρίβεια, ανεργία, παιδιά για δουλειά στο εξωτερικό και μισθοί και συντάξεις πετσοκομμένες. Βέβαια εκατό ξυλιές σε ξένο κ... τίποτα δεν είναι.Τριακόσιοι όμως οι βολευτάδες. Πρέπει να χτυπηθεί και η ΑΕΡΓΊΑ. Τουλάχιστον από ντροπή μην βγαίνετε στους φακούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλα καταργηθηκε η συμφωνια των Πρεσπων.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News