Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Αντί για νερό τρέχει... λάσπη στις βρύσες της Αριδαίας - Τι απαντά η ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας

"Η αυξημένη θολότητα στο νερό που παρατηρήθηκε στο δίκτυο, είναι παροδική και οφείλεται στις επικαθήσεις της άμμου που υπάρχουν στο δίκτυο ύδρευσης".

Με την παραπάνω ανακοίνωση η ΔΕΥΑ Αλμωπίας παραδέχεται ουσιαστικά ότι η βλάβη που είχε προκληθεί στις αρχές του μήνα δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Το ερώτημα που προκύπτει, έχει να κάνει με τους λόγους που με προηγούμενη ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑ έκανε λόγο για πόσιμο νερό. Δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται με τόση προχειρότητα ένα θέμα που αφορά τη δημόσια υγεία. Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις, γι' αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα.

.  

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας:

10 σχόλια:

  1. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΑΙΣΧΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ; ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ. ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προηγούμενη διοίκηση σας άφησε εξασφαλισμένα χρήματα για να φτιάξετε νέο δίκτυο ύδρευσης. Έχετε τα κότσια να το κάνετε; Ή σας νοιάζει μόνο το πολιτικό κόστος. Ξεκινήστε χθες. Οι προηγούμενοι τουλάχιστον δεν φοβήθηκαν να φτιάξουν την αποχέτευση και ας τους βρίζατε από το πρωί μέχρι το βράδυ για την σκόνη. Τώρα που μας ποτίζεται κόπρανα να σας πούμε και ευχαριστώ; Ανάξιοι αριβίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να μην πληρωσει κανεις το νερο για ενα μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΣΕ ΕΡΓΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Η ΣΚΟΝΗ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και πάλι πτώση πίεσης χωρίς καμία ενημέρωση. Πάλι λάσπη ενώ υποτίθεται το πρόβλημα λύθηκε. Ποιος ξέρει τι άλλο; Όλα δέσανε στην πιο βρώμικη και άσχημη πόλη της περιφερειακής ενότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρεσει που έβγαλαν και ανακοίνωση ότι είναι πόσιμο το νερό, ας πιούμε άφοβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. k.ΠΑΡΟΎΤΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΉΣΟΥ ΤΩΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΤΙ ΝΕΡΟ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΙ ΜΠΙΝΟΥ ΤΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΟΙ ΒΡΥΣΕΣ ΤΙς ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειδική συμφωνία Μπινου με coka-cola

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News