Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Δ. Μπίνος: «Μπήκαν στα γραφεία και διατάζουν υπαλλήλους κάποιοι που δεν έχουν θεσμικό ρόλο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτησή του

Με ουσιαστικό και τεκμηριωμένο λόγο, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μπίνος στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας της Παρασκευής.

Έδωσε απαντήσεις στην κριτική που άσκησε ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή, ενώ αναφέρθηκε και σε κάποια κακώς κείμενα που διαδραματίζονται στο Δήμο μας.

Παράλληλα, αναφερόμενος στον κ. Μπάτση τόνισε ότι υποτιμά τους πάντες και τα πάντα και αναφέρθηκε σε ανθρώπους που δεν έχουν θεσμικό ρόλο και διατάζουν υπαλλήλους. Προφανώς, αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς στην Μελίτα Χισκάκη, η οποία όπως έχει γίνει γνωστό θα είναι η Γενική Γραμματέας του Δήμου, δεν έχει όμως ακόμα προσληφθεί.

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτησή του:

1 σχόλιο:

  1. Αν είναι αλήθεια αυτό μπραβο της
    Δεν το περίμενα από αυτην.
    Να δούμε μια άσπρη μερα. Μονο πληρονουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News