Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Ο «τρίτος και καταϊδρωμένος» Δημήτρης Βέσκος

Ο κ. Βέσκος με την μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι στην αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν «τρίτοι και καταϊδρωμένοι»

«Τρίτο και καταϊδρωμένο» χαρακτήρισε τον Δημήτρη Μπίνο, ο Δημήτρης Βέσκος. Θα περίμενε κανείς από το νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να δείξει πολιτική μεγαλοψυχία, τη στιγμή που θεωρητικά είναι ο άνθρωπος που θα κληθεί να κρατήσει τις ισορροπίες στο ανώτατο θεσμικό όργανο του Δήμου Αλμωπίας, το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη επίθεση έχει και άλλες προεκτάσεις, καθώς μας δίνει την ευκαιρία να θυμηθούμε την πολιτική ιστορία του κ. Βέσκου. Ως παλιά καραβάνα στην τοπική αυτοδιοίκηση, η πορεία του δεν περιλαμβάνει μόνο νίκες, αλλά έχει υπάρξει πολλές φορές και ο ίδιος «τρίτος και καταϊδρωμένος».

- Στις Δημοτικές Εκλογές του 1998 ήταν υποψήφιος με τον Βαγγέλη Αποστόλου, σε μία μάχη που χάθηκε από τον Σάκη Χατζηδημητρίου.

- Στις Δημοτικές Εκλογές του 2006, όντας εν ενεργεία Αντιδήμαρχος, το σχήμα του Χρήστου Μπίνου στο οποίο είχε κορυφαίο ρόλο ήρθε «τρίτο και καταϊδρωμένο» κατά την δική του ορολογία.

- Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 ήταν και πάλι υποψήφιος με τον Χρήστο Μπίνο, ως πρωτοκλασάτο και προβεβλημένο στέλεχος και ο συνδυασμός ήρθε ξανά «τρίτος και καταϊδρωμένος» πάντα σύμφωνα με την δική του ορολογία.

Ο κ. Βέσκος με την μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι στην αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν «τρίτοι και καταϊδρωμένοι». Ο σεβασμός στον αντίπαλο είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για κάθε άνθρωπο που ασχολείται ενεργά με τα κοινά, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν άνθρωπο που τα πρώτα τρία χρόνια ήταν απόλυτα ευνοημένος στο διοικητικό σχήμα του Δημήτρη Μπίνου, ως έμμισθος Αντιπρόεδρος των Λουτρών και κορυφαίος συνεργάτης του τότε Δημάρχου. Κι αν η ζωή και η πολιτική έχει άλλα σχέδια, καλό θα είναι να μην ξεχνά κανείς την πορεία του και να υπερασπίζεται διαχρονικά τις επιλογές του.

18 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχα πονάει η αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπάτσης θα βγει πέμπτος και καταιδρωμενος αν συνεχίσει έτσι . Κοίταξε τα χαλιά σας βεσκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΒΕΣΚΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΣΚΑΣΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  4. Κακος σύμβουλος η αλλαζονια. Θα την πληρώσετε . Ο κόσμος τιμωρεί τέτοιες συμπεριφορές. Όπως κρίθηκε ο Μπινός θα κριθεί και ο Μπάτσης με την παρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ζωή κάνει κύκλους. Όπως φέρεσαι θα σου φερθούν. Η αχαριστία είναι μεγάλο αμάρτημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΧΑΜΕΝΗ.
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ Η ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΑΣ.
    Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΑΣΕ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποια μεγαλοψυχία ζητάτε από έναν άνθρωπο που κοιτάει μονο το προσωπικό του συμφέρον. Ο άνθρωπος έχει βολέψει όλο του το σόι και συνεχίζει. Αυτος είναι ο λόγος εμπλοκής του με τα κοινά αποδεδειγμένα. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Όπως πούλησε τον Μπίνο έτσι πολύ εύκολα θα πουλήσει και τον μπατσ αν δεν τον εξυπηρετεί. Απλά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο βέσκος ως παλια καραβάνα μπήκε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για να μην έχει την ευθύνη καμιάς υπογραφής σε αναθέσεις εντάλματα κλπ.
    Απλά θα έχει τους διάφορους μπάτσηδες που θα υπογράφουν
    καληνύχτα μπατση
    έμπλεξες
    όλα εδώ πληρώνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο Βεσκος ειναι απ τους καλυτερους παραγοντες, αξιος γι αυτο τον ψηφιζει ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. άλλη μία τετραετία για το Δήμο χαμένη δυστυχώς.... οι αγράμματοι άνθρωποι πρέπει να κάθονται εκεί που τους πρέπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνουν το κομμάτι τους και παίρνουν την εκδίκηση τους όλοι οι αγράμματοι δικήγοροι αυτή την τετραετία... επίπεδο δάπεδο

      Διαγραφή
  11. το πολιτικό ανάστημα και ο πολιτικός λόγος του κ. Βέσκου είναι τόσο χαμηλό, όσο και η μόρφωσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οταν λεγαμε οτι ο μπατσης δεν κανει ειναι μονο για τρακτερ μιλουσατε για μορφωση χαρακτηριζοντας σνομπ τους μορφωμενουν . η μορφωση ειναι το παν κ ολα αυτα συμβαινουν λογω ημιμαθειας....ας βγαζουν τα πτυχια τους μπατσης κ βεσκος και υστερα θα τουσ παρουμε σοβαρα τα τεσσερΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΤΣΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ Κ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την αλήθεια λέει τρίτος και καταιδρωμενος!αυτό του άξιζε αυτό πηρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ ζήλια ρε παιδιά... χαλαρώστε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η μόρφωση ξεχείλισε από τους αντιπάλους του ΜΠΑΤΣΗ. Μαζευτείτε λίγο παρακωλύεται την κυκλοφορία από την πολύ μόρφωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άνθρωπος αγράμματος.... Ξύλο απελεκ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News