Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Αριδαία: Τσουχτερά πρόστιμα σε καταστήματα για αυθαίρετη χρήση κοινοχρήστων χώρων

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε τις αποφάσεις όπως αυτές αναρτήθηκαν στη Διαύγεια

Τσουχτερά είναι τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν από τον Δήμο Αλμωπίας με υπογραφή του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση, σε ιδιοκτήτες καταστημάτων της Αριδαίας, για αυθαίρετη χρήση κοινοχρήστων χώρων.

Πάντως, έχει ενδιαφέρον η συγκεκριμένη κίνηση του κ. Μπάτση, γιατί θυμίζουμε ότι προεκλογικά ήταν ένα από τα θέματα που εκμεταλλεύτηκε πολιτικά εναντίον της προηγούμενης Διοίκησης.

Μάλιστα, σε debate που είχε πραγματοποιηθεί λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ο κ. Μπάτσης είχε απαντήσει χαρακτηριστικά ερωτώμενος για το τι θα πράξει αν εκλεγεί Δήμαρχος. Συγκεκριμένα, είχε ερωτηθεί αν θα εφάρμοζε το νόμο ή αν θα διαχειριζόταν διαφορετικά αυτό το θέμα. Η απάντησή του είχε ως εξής: «Αν ήμουν Δήμαρχος, καταρχήν θα είχα κανονισμό λειτουργίας κοινόχρηστών χώρων, με τον οποίο θα οριοθετούσα την έκταση την οποία θα μπορούσε ο κάθε μαγαζάτορας να στήσει τα τραπεζοκαθίσματα και τα υαλοπετάσματα, έτσι ώστε να μην ενοχλεί ούτε τον πεζό, ούτε το αυτοκίνητο. Έτσι ώστε να υπάρχει μία ίδια και ομοιόμορφη εικόνα σε όλο τον πεζόδρομο. Το βήμα που θα ακολουθήσουμε θα είναι αυτό».

  

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε τις αποφάσεις όπως αυτές αναρτήθηκαν στη Διαύγεια:

ΑΠΟΦΑΣΗ 1

ΑΠΟΦΑΣΗ 2

ΑΠΟΦΑΣΗ 3

ΑΠΟΦΑΣΗ 4 

ΑΠΟΦΑΣΗ 5

ΑΠΟΦΑΣΗ 6

ΑΠΟΦΑΣΗ 7

22 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ. ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ Η ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ. Η ΗΜΙΜΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΙΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΛΜΩΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το μαναβικο στη πλατεία που εχει πλακώσει ολο πεζοδρόμιο κατεβενουν τα παιδια και ο κοσμος στο δρομο για να περάσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ δεν ήσουν που μας υποσχέθηκες ότι θα σβήσεις τα πρόστιμα του κακού Μπίνου; Τι ακριβώς κάνεις τώρα; Νομίζεις ότι μας δούλεψες; Νομίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ρουχαδικο διπλα στο ταχυδρομειο που κρεμονται τα ρουχα πανω στο δενδρο και κλινει το πεζοδρομιο τι γινετε; Ζιμπαμπουε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα κανει αλλα και οι αλοι ειναι καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιο μαγαζί στην πλατεία ξέχασε ο κ. Μπάτσης. Μήπως ήταν στη συμφωνία και αυτό, μαζί με την μετεγγραφή του υιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συγνωμη ηθελα να ρωτησω τα ιδια μετρα ισχυουν και στα χωρια; π.χ στους Προμαχους οπου μια κυρια εχει κανει καταληψη πεζοδρομιου με τα εμπορευματα της; θελω απαντηση αλλως θα προβω σε καταγγελια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άργησες κιόλας 11,28.επρεπε να την είχες κάνει εδώ και χρόνια.φανταζομαι οτι η κατάληψη δεν έγινε με τον καινούργιο δημαρχο

      Διαγραφή
    2. Μιλάς για τα πολυκαταστήματα της αδελφης του δημάρχου;

      Διαγραφή
  8. Αυτός ο τύπος που έγινε δήμαρχος από τύχη θα καταποντιστεί στις επόμενες εκλογές. Ότι χειρότερο έχει περάσει από τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν αυτος ειναι Δημαρχος τοτε εγω ειμαι το Χοτελ της Μονοπολις

      Διαγραφή
    2. εισαι Χοτελ της Μονοπολις

      Διαγραφή
  9. Tα χειροτερα ειναι τo μαναβικο στην πλατεία, το ρουχαδικο διπλα στο ταχυδρομειο, το πεζοδρομιο του Ν. Βακου, το γωνιακο καφε στην πλατεια που δεν μπορουμε να περασουμε στην λοχ. Πασσιά και το γωνιακο καφε απεναντι απο το πνευματικο κεντρο της εκκλησιας του Αγ. Νικανδρου που καταλαμβανει ολοκληρο το πλατος του δρόμου.Σε αυτα δεν αρκει το προστιμο, πρεπει να ανοιξουν αμεσως για το καλο του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ.......ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.......ΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΨΥΓΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ......

      Διαγραφή
  10. ΜΠΑΤΣΗ, περιμένουμε τα πρόστιμα της πλατείας. Η αναφορά τα χωριά είναι καλή αλλά ας εξετάσουμε πρώτα την πλατεία του μεγαλύτερου χωριού (Αριδαία) και μετά τα υπόλοιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το κλειδί της συμφωνίας ΠΡΕΣΠΩΝ, συγνώμη συνκυβέρνησης, Μπατση - Παρούτογλου - Ανεξαρτήτων - Αδιάφθορου είναι η πλατεία της Αριδαίας.

      Διαγραφή
  11. Μην παραπληροφορεις τον κόσμο, γιατί δεν λες ότι πέντε μέρες πριν φύγει ο μπινος έβγαλε την πολεοδομία να γράψει τα μαγαζιά; τα υπέγραψε αυτός γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα πήγαινε κατηγορουμενος αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας βρε Μελίτα. Για πόσο χρόνο ακόμη θα σας φταίει ο Μπίνος για τις μαλ..ιες του Μπάτση; 2 μήνες; 3; 8; πες μας. Μετά όμως θα φταίτε εσείς πλέον έτσι; Ξηγημένοι;

      Διαγραφή
    2. παραπληροφοριση ειναι η αληθια, μα η Διαυγεια τα εχει, τωρα αν εσεις θελετε να φταιει και για τη γριπη σας ο προηγουμενος τοτε τι να πω.

      Διαγραφή
  12. Τελικά για την παρέλαση θα μαζευτούν κλαδιά χόρτα σκουπίδια
    Σκούπισμα θα γίνει ή θα περιμένουμε ;........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News