Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Προσλαμβάνει Γενικό Γραμματέα ο Δήμος Αλμωπίας

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 161 και 167 του Ν.3584/2007 [ΦΕΚ 143/τ.Α΄/28-6-2007] για την κάλυψη θέσης γενικού γραμματέα καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους.

Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Α) Για το διορισμό στη θέση του γενικού γραμματέα ισχύουν τα προσόντα και τα κωλύματα των άρθρων 11 έως και 17 του ν. 3584/07, εκτός αν διαφορετικά ορίζεται στις επί μέρους διατάξεις. (παρ 1 άρθρο 167 του ν. Ν. 3584/2007)

Β) Πτυχίο ή δίπλωμα σχολής Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ), ή πτυχίου Κ.Α.Τ.Ε.Ε., όπως προβλέπεται στο άρθρο 82 (παρ 2 άρθρο 161 του ν. Ν. 3584/2007 και όπως τροποποιήθηκε με την παρ.1 του άρθρου 44 του Ν.4447/16)

Γ) Να έχουν εμπειρία σε θέματα δημόσιας διοίκησης , να έχουν ηγετικές και διοικητικές ικανότητες, καθώς και οργανωτικές & επικοινωνιακές δεξιότητες. Επίσης να γνωρίζουν τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα.

Ειδικά για τη θέση του γενικού γραμματέα, αποκλείεται ο διορισμός προσώπου που είναι συγγενής εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και β' βαθμού προς τον Δήμαρχο. (παρ 2 άρθρο 167 του ν. Ν. 3584/2007)

Οι ενδιαφερόμενοι μέσα σε προθεσμία πέντε [5] ημερών από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας, πρέπει να καταθέσουν στο Δήμο τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Α) Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Β) Βιογραφικό σημείωμα

Γ) Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ ή πτυχίο Κ.Α.Τ.Ε.Ε. της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.

Δ) Πτυχίο ξένης γλώσσας

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου. Πληροφορίες από την κα Λαζοπούλου Αρχοντούλα τηλ. 2384350206 ) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σημειωτέον ότι αιτήσεις, χωρίς τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα τυπικά παραπάνω προσόντα, δεν θα γίνονται δεκτές.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

35 σχόλια:

  1. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΜΠΑΤΣΗ; ΑΦΟΥ Η ΜΕΛΙΤΙΝΗ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΗΔΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΤΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχίζεται μάλλον τό ίδιο έργο όι δικοι μάς μια απ' τά ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολες οι υποθεσεις στην δικηγορο μαμα του αντιδημαρχου. Αυτοι ειστε. Η διαυγεια σας ξεσκεπαζει. Ετσι βγηκατε. Ξεπληρωνετε γραμματεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνε κάτι καί με τα
    Χόρτα καθαρισμός στους
    Κοινόχρηστους χώρους.
    Σε μερικά δε χωριά
    Ζούγκλα για αφυπνισετους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή σας. Η εικονιζόμενη κάθε μέρα στο εργοτάξιο του Δήμου βοσκει εδώ και καιρό τωρα θα οριστεί;Αισχος αηδία. Ενδιαφερομενοι τρέχετε για βιογραφικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Και να σας πω και μια αλήθεια; Πουθενά και σε κανέναν άλλον Δήμο, δεν είδαμε άτομα που δεν εκλέχθηκαν από τον λαό να διοικούν τον Δήμο».

    Χρήστος Μπάτσης - Μάιος 2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ. ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

      Διαγραφή
  7. Ο Μπάτσης είναι για πολύ τρολάρισμα. Είπε τόσες βλακείες πριν τις εκλογές που για κάθετι που θα κάνει μπορείς να βρείς και μια αναντιστοιχία. Ως παλιός ψηφοφόρος του πασόκ του ορθόδοξου είναι του δόγματος ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ και ας μην δώσει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός είπε βλακιες άρα κάποιοι της άκουγαν και τον έβγαλαν αυτούς πως να τους χαρακτήρισες

      Διαγραφή
    2. Δύο φορές βλάκες 😂😂😂

      Διαγραφή
  8. Αν είναι κάποιος δοκιμασμένος
    Άξιος προκομενος τίμιος δεν χρειάζεται πτυχία και δάφνες.
    Αποτελεσματικός να είναι
    για το κοινό συμφέρον.
    Έχουμε για παράδειγμα την
    γνωστή σε όλους προεδρίνα
    αφού όλοι λένε εκεί επάνω
    εκανε τα πάντα καθαριότητα
    Αυλάκια χόρτα νερό φωτισμό
    Βαψιματα έθιμα πολιτιστικα
    Εκκλησίαστικα αθλητικά
    Θεατρικά ιατρικά βοήθεια στο
    σπίτι καλλιτεχνικά διανοίξεις
    δρόμων βοήθεια στους φτωχούς
    Και καθημερινή ενημέρωση σε
    Όλους τους χωριανούς της που
    ζουν εκτός Ελλάδος και όχι
    μόνο το τι συμβαίνει στο
    χωριό άμα έχεις μεράκι.....
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αστο δεν τοχει για παραπερα η κυρια, μεχρι τα συνορα του χωριου και πολυ ειναι.

      Διαγραφή
    2. ΟΣΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΣΕ ΜΕ ΤΗ ΧΙΣΚΑΚΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΒΑΨΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ

      Διαγραφή
    3. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ, ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ!!!!! Η ΧΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ Η ΣΟΥΣΗ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΚΟ, ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ!

      Διαγραφή
    4. Η ΣΟΥΣΗ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ. Η ΧΙΣΚΑΚΗ ΟΧΙ

      Διαγραφή
    5. Βρε παιδιά αφήστε την προεδρίνα στον πόνο της.η γυναίκα έφυγε πλέον από το χωριό.τι βλακείες ανεβάζετε?δε δέχτηκε καμμια θέση γιατί δεν τη νοιάζουν οι θέσεις.ΕΦΥΓΕ τελος

      Διαγραφή
    6. 1.18 είσαι άδικος.βεβαιως


      και είναι για το χωριό και ξέρεις γιατί.γιατι είναι αληθινή και δεν κοίταξε ποτέ το συμφέρον της.μακαρι να της μοιάζατε εσείς οι πολυξεροι.ενας κοντοχωριανος της

      Διαγραφή
  9. Καίγεσαι σταυρακη. Όλα έχουν ένα τέλος κάποτε. Αρκεί ο κόσμος να μη σου γύρνα τη πλάτη. Βγάλε καμία τον μπινο μας έλειψε. Η δεν έχει λεφτά όχι φωτογραφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να φτασεις το Σταυρο πολλα καρβελια θες, αστο δεν σε παιρνει

      Διαγραφή
    2. Όταν θα εδρεωθεις και συ δέκα χρόνια όπως ο Σταύρος τότε θα μπορείς να τα λες αυτά. Βαφειάδη συνέχισε και μην ακούς κανέναν. Το συμφέρον τους κοιτάνε. Κάποτε στηνοντουσαν δίπλα στον Μπίνο για να τους φωτογραφίζεις. Τώρα δεν τους κάνεις. Καιροσκόποι της καρέκλας και του μεροκάματου

      Διαγραφή
    3. εσυ 10.10 εισαι πολυ μικρος για να κρινεις τον Σταυρακι, εσυ πισω απ την ανονυμια και αυτος δεχετε της βολες, αυτος μονος και σεις ολοι σας κανει χαψια.

      Διαγραφή
    4. Γίνεσαι θρασύς.προσεξε το

      Διαγραφή
    5. Ο Σταύρος δεν στηρίχθηκε σε κανέναν. Η εξέλιξη του τόσα χρόνια στηρίχθηκε στον ίδιο και σε κανέναν άλλον.

      Διαγραφή
    6. 10.38 συμαζέψου, ξεφεύγεις.

      Διαγραφή
  10. Όλοι οι σοφοί και οι άξιοι στην Αλμωπία μαζεύτηκαν;τι σχόλια είναι αυτά;η παιδεία μας που είναι;με το να βρίζει ο ένας τον άλλο δε βγαίνει τίποτα σε όποια μεριά και να είστε.μονο ενωμένοι κάνουμε κάτι και ας μη συμφωνούμε απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Μελίτα ανεβάζει τον πήχυ ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν παύει να είναι μια υποψήφια που ο λαός δεν την επέλεξε

      Διαγραφή
    2. εγω νομιζα οτι ειναι κοντή, πόσο ψηλά να τον ανεβάσει;

      Διαγραφή
  12. Δείτε τι γινεται στη Βέροια ,στα Τρίκαλα και πάρτε ιδέες! Ας γίνουμε καλύτεροι σε όλα! Οι Δήμοι συναγωνίζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η Σουλα αδικηθηκε, την πούλησαν για να βαλουν την κούκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 4.33 και όλοι οι "κριτές" και "ανακριτές"να ξέρετε ότι δε μετράει ο κριτής αλλά αυτός που αποτυχαινει, ενώ τολμάει..... Η προεδρίνα του χωριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω απορω γιατι μας το ανακοινωνουν. Δηλαδη αν παω τωρα με τα δικαιολογητικα θα υπαρχει αξιοκρατια; αφου ηδη την εχει επιλεξει. Πηγαιντε μια μερα να δειτε εικονα. Αυτη να μπαινοβγαινει λες και βρισκεται σπιτι της να ζηταει χαρτια απο υπαλληλους λες και ειναι αυτη αιρετη. Εικονα απογοητευτικη. Κατα τα αλλα στην διοικηση Μπινου τα βλεπαμε αυτά εεεε Μπατση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΛΕΜΕ. ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΟΣΜΟ .ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΗΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΛΟΓΟ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News