Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Δ. Μπίνος σε Σ. Χατζηδημητρίου: «Από την 1η Σεπτεμβρίου θα παίζουμε μαζί τένις» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Μία δήλωση όλο νόημα έκανε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, κατά τον χαιρετισμό του στο Ευρωπαϊκό Τουρνουά που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας.

Όπως είπε χαριτολογώντας, απευθυνόμενος στον Σάκη Χατζηδημητρίου που ήταν επίσης στην ίδια εκδήλωση, «από την 1η Σεπτεμβρίου θα παίζουμε μαζί τένις».

Θυμίζουμε, ότι από 1 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει τα καθήκοντά της η νέα Δημοτική Αρχή και οι δύο άνδρες θα είναι επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Δείτε το βίντεο:
.






14 σχόλια:

  1. Γελάει καλύτερα όποιος γελαει τελευταιος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελεος εσυ δεν τον ελεγες Πρεσπιτη.
    Τωρα τενις μαζι και εμεις θα ακολουθουμε νομιζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα την καταργήσει ο μπάτσης την Συμφωνία των Πρεσπών; δεν τον ακούμε να λέει λέξη. Μόνο για τις εκλογές ήταν;

      Διαγραφή
  3. Σας είδαμε όταν ήσασταν και οι δύο δήμαρχοι, ποτέ δεν είναι αργά για τένις, εκεί ποιος ξέρει μπορεί να τα καταφέρετε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μπαλάκι ο λαός οι ρακέτες τα δύο στρατόπεδα.κριμα το παίζατε και μορφωμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφου διακριθηκατε στα αλλα αθληματα τ ρα θα διακριθειτε και στος τενις.Μονο που αυτο ειναι πολυτελη και πολυεξοδο αθλημα .θελει το χερι να το βαλετε στην τσεπη σας βαθια.θα το αντεξετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς θα ασχοληθητε με το τένις!!!! Γιατί στη δημαρχία... σας φάγαμε στη μάπα και τους δύο. Κριθηκατε.....ελλειποβαρεις.Στη.... σπηλιά γρήγορα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΕ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

      Διαγραφή
    2. καλά τα λες συμφεροντολόγοι στο έπακρον τους πειράζει που Μπίνος - Χατζηδημητρίου θα παίξουν "τέννις" άλλα δεν τους πειράζει ο Μεγας Αποστάτης Δήμαρχος τους ο οποίος σε μια νύχτα ξέχασε όσα έλεγε για τον Μπίνο με τον οποίο όχι απλώς παίζαν "τέννις" για 2και επιπλέον χρόνια μαζί αλλά τον έμαθε και να παίζει...Τώρα θα γυρίσουμε στην εποχή των Δεινοσαύρων με αυτούς που εκλέχθηκαν..πέρα από Γιάντση και Σέλκο η Σαύρα και οι Βροντόσαυροι θα διοικούν σε θέσεις χωρίς να έχουν ούτε πείρα ούτε γνώσεις πάλι άλλοι θα βγάζουν δουλειά αυτοί θα πληρώνονται για να καμαρώνουμε την ανεπάρκεια τους.

      Διαγραφή
    3. Να σε ρωτήσω. Ο Μπινοςόταν ανέλαβε είχε πείρα?απέκτησε συνήθειες στην πορεία όμως. Γυμναστήρια φωτογραφίες κοσμικοτητες

      Διαγραφή
    4. ...φαντασου τον Μπατση στο γυμναστηριο χα...χα...χα...θα τρελαθω μαναμ

      Διαγραφή
    5. Για το εάν είχε πείρα κ μέτρησε και το τι θα κάνει ο επόμενος θα φανεί σύντομα..και για τα Γυμναστήρια και τις κοσμικότητες που λές τι να κάνουμε άλλοι Γυμναστήριο και κατηχητικό και άλλοι χορευτικό και εφέ διαλέγεις κ παίρνεις..10 έργα του να αναφέρω έσυ πάλι το ατομικό σου συμφέρον θα κοιτας ποιος σε βολευει ΕΣΕΝΑ....

      Διαγραφή
  7. Τι ρεζίλι γίνεται. Πόσο λίγοι είστε. Εδώ ο μπατσης σας κέρδισε. Χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς πάντος τελικά είστε πολλοί..ανεγκέφαλοι που γελάτε χωρίς να έχετε δει τι έχει να προσφέρει..άλλα από την άλλη λογικό έτσι δικαιολογείτε πώς κέρδισε .. τάζοντας σε άτομα χωρίς προσόντα που χωρίς μέσον ούτε γέφυρα δε θα περνούσατε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News