Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Χωρίς εφημερίες η Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας

Δελτίο Τύπου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

Ενημερώνουμε τους πολίτες που εξυπηρετούνται από το Γ.Ν. Πέλλας, Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας, ότι η Γυναικολογική-Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου μας δεν θα εφημερεύει για το διάστημα από 23-07-2019 μέχρι και 31-07-2019.

Το προσωρινό αυτό μέτρο κρίθηκε απαραίτητο λόγω της παραίτησης ενός επικουρικού ιατρού και της επικείμενης αποχώρησης της Διευθύντριας της κλινικής.

Ο επικείμενος διορισμός δύο νέων επικουρικών ιατρών δεν είναι δυνατό να ολοκληρωθεί στην παρούσα φάση, λόγω προσωπικών κωλυμάτων.

Λαμβάνοντας υπ΄όψη πως το κύριο κριτήριο εξυπηρέτησης των πολιτών είναι η ασφαλής αντιμετώπιση των προβλημάτων τους, το επιστημονικό Συμβούλιο αποφάσισε την εφημέρευση του τμήματος μέχρι 22-07-2019. Σε συνεννόηση των δύο κλινικών Έδεσσας- Γιαννιτσών, αποφασίσθηκε η ενεργός συνεργασία τους και από 23-07-2019 έως 31-07-2019 όλα τα επείγοντα περιστατικά, οι τοκετοί και τα επείγοντα γυναικολογικά χειρουργεία, θα διεκπεραιώνονται από την αντίστοιχη κλινική των Γιαννιτσών.

Το ως άνω διάστημα η κλινική θα λειτουργεί με τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία. Καταβάλλονται προσπάθειες για την συντομότερη επίλυση του προβλήματος.

Επίσης σε γενικότερο επίπεδο ενημέρωσης σας γνωρίζουμε ότι έχει εγκριθεί προκήρυξη θέσης Επιμελητή Β΄ για την κλινική, ενώ έχει ήδη αιτηθεί και έγκριση για την προκήρυξη Διευθυντή της κλινικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News