Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Σκύδρα: Η συγκλονιστική ανάρτηση της Μαρίας Γιακαμόζη για τη μεγάλη καταστροφή στις παραγωγές

Διαβάστε την ανάρτηση που έκανε στο facebook

Αυτοί οι ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ οι γονείς, τ' αδέλφια μας, τα παιδιά μας... η πάλαι ποτέ ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας που ομως ράγισε και κινδυνεύει να σπάσει...

Τα παιδιά μας!!! που επέλεξαν συνειδητά να ασχοληθούν με την γεωργία γνωρίζοντας πολύ καλα τις δυσκολίες διότι αγαπούν τον τοπο τους και γαλουχηθηκαν ν' αγαπούν τη γη!

Μυριάδες εμπόδια μπροστά τους, η φορολογική και ασφαλιστική καταιγίδα, το αυξημένο κόστος παραγωγής, οι έτσι κι αλλιώς δύσκολες συνθήκες του επαγγέλματος κι αυτοι ολορθοι παλεύουν... μέχρι που έρχεται η ολοκληρωτική καταστροφή.. τα δεντρα μένουν χωρις καρπούς και χωρις φύλλα... και λυγίζουν και πονάνε και μαζί τους κι εμείς που ζούμε τον διαρκή αγώνα και τις αγωνίες τους.

Και τώρα τι?
Ακούει κανείς?
Ακουει άραγε κανείς?

Μαρία Γιακαμόζη

6 σχόλια:

  1. οχι κυρια μου δεν σ ακουει δυστηχως κανεις, το γιατι; γιατι το κρατος (εδω γελανε) ειναι μπορδελο, κοιτανε πως θα αφανησουν το ποιο παραγωγικο επαγγελμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά τα λέτε κυρία μου και έχετε απόλυτο δίκιο αλλά κι εσείς σε από τον δήμο δεν βοηθάτε λίγο!! Απευθυνθείτε στις αρμόδιες αρχές κάντε ότι μπορείτε να κάνετε!! Ελαφρυνεται λίγο τούς αγρότες από τα δημοτικά τέλη!! Μην εμφανιζεστε μόνο στις εκλογές κ στα πανηγύρια! Ελάτε να δείτε τα ζόρια των αγροτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ονομαΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ σας θυμιζει κατι?Οποιος αγροτης δεν τον ψηφισε θα κανει τετοιες αναρτησεις οπου σημφωνουν ολοι!Αλλα τωρα ειναι αργα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και οι έμποροι ΤΙΣ τιμες ΠΑΛΙ χαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αναρτηση αυτη ,οδηγει στην υποψια ..οτι τωρα εκδηλωθηκε "αγωνια" για τους αγροτες ,για την παραγωγη ....τωρα που οι "πρωταθλητες" της αδιαφοριας προς την αγροτια ,μας χαιρετουν τον πλατανο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασφαλτοστρώστε κανεναν αγροτικό δρόμο στο δ.δ.σκυδρας να μην σπάμε την μέση μας και αφήστε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News