Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Ακρίτες: Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Ο Π.Λ.Ο. «Ακρίτες Αλμωπίας» συγχαίρουν για την εκλογή στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο το Δήμαρχο Κο Μπάτση Χρήστο, καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των συνδυασμών και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Οι προσδοκίες της κοινωνίας μας για το έργο που έχουν να επιτελέσουν είναι ανάλογες της ιστορικής και ποικιλόμορφης «πλούσιας» περιοχής μας. Η ανάπτυξη, αλλά και η ανάδειξη του τόπου μας δημιουργεί ένα δυναμικό πεδίο δράσης όλων των φορέων της κοινωνίας, όπου μπορεί να δραστηριοποιηθεί και να συμβάλλει θετικά ο κάθε ένας από τον χώρο του.

Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος «Ακρίτες Αλμωπίας» προοθεί με τις ποικίλες εκδηλώσεις του την ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής μέσα από την διαφύλαξη, την διατήρηση, την προβολή, της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καθώς και με την επαφή διαφόρων πολιτιστικών, λαογραφικών και οποιασδήποτε μορφή τέχνης και πολιτισμού άλλων περιοχών, τόσο του ευρύτερου ελλαδικού χώρου, όσο και του εξωτερικού. Δηλώνουμε την πρόθεση μας να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις πολιτιστικές αξίες με ένα και μοναδικό στόχο να κρατήσουμε ψηλά τον πολιτισμό στον τόπο που ζούμε.

Δ.Σ. ΠΛΟ «Ακρίτες Αλμωπίας»

3 σχόλια:

  1. καινούργιε Δήμαρχε ξεκίνα το διάβασμα γιατί ο κόσμος βαρέθηκε να περιμένει.Λύσεις τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη τι περιμενεις, πες κατι ετσι να καταλαβουμε, γιατι σε κοβω απ εκεινους που στο τελος της θητειας καθε δημαρχου αρχιζεις και τον ξεσχιζεις γιατι δεν σ εκανε διδυμα

      Διαγραφή
  2. Ελπίζουμε ο νέος Δήμαρχος να σταθεί δίπλα στους συλλόγους και με πράξεις. Πολιτισμός, φιλοζωία και αθλητισμός είναι προτεραιότητες. Μπράβο στους Ακρίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News