Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Προγραμματισμένες διακοπές νερού στους Προμάχους λόγω βλάβης της εφεδρικής γεώτρησης

Ανακοίνωση

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει την Τοπική Κοινότητα Προμάχων ότι κατά την απολύμανση του δικτύου και της δεξαμενής διαπιστώθηκε ότι η εφεδρική γεώτρηση είναι χαλασμένη και χρήζει αποκατάστασης.

Αμέσως ενημερώθηκε ο εξωτερικός συνεργάτης της Δ.Ε.Υ.Α –Αλμωπίας και στις επόμενες τρεις ημέρες θα επιτευχθεί η αποκατάσταση του προβλήματος. Για τον παραπάνω λόγο όμως, θα πραγματοποιείται διακοπή υδροδότησης από τις 15:00 έως 19:00 για τις ημερομηνίες 13/06/2019, 14/06/2019, 15/06/2019 ώστε να γεμίζει το δίκτυο και οι κάτοικοι να απολαμβάνουν το σημαντικότερο αγαθό, το νερό.

Σας παρακαλούμε για την ορθολογική χρήση του νερού ώστε να μην γίνεται ασκόπως κατασπατάληση του.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

#Η_Δ.Ε.Υ.Α._ΑΛΜΩΠΙΑΣ_ΚΟΝΤΑ_ΣΤΟΝ_ΠΟΛΙΤΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News