Κυριακή 19 Μαΐου 2019

«Βούλιαξε» το Ξενιτίδειο για την ομιλία του Δημήτρη Μπίνου (ΦΩΤΟ)

Σε επόμενη ανάρτηση πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από την ομιλία!

«Βούλιαξε» το Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο κατά την εκδήλωση απολογισμού του έργου και την παρουσίαση του συνδυασμού του Δημήτρη Μπίνου «Η Αλμωπία της Καρδιάς».

Στελέχη και εκατοντάδες φίλοι του συνδυασμού, κατέκλεισαν το αμφιθέατρο και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το σημαντικό έργο που έγινε αυτά τα πέντε χρόνια.

Παράλληλα, έγινε παρουσίαση των υποψηφίων, οι οποίοι έτυχαν θερμής υποδοχής από τον κόσμο.

























Σε επόμενη ανάρτηση πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από την ομιλία!

10 σχόλια:

  1. πάλι πρωτος, αντε για

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας παλέψει για να βγει 3ος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να μαθαίνεις Μπούλη ακουσε με με προσοχή,1ος ο Μπινος 2ος ο Παρούτογλου και τριτη θέση Σακης λιγο ποιο μπροστα απ τον Μπάτση, αυτα τα τελευταία νεα της ημέρας, ολα γυρισαν σε τρεις μέρες.

      Διαγραφή
    2. 4:04 βλέπεις πολλά όνειρα να ξες!ο Χατζηδημητρίου είναι δεύτερη Κυριακή άνετα!θα πάρει Λουτράκι θα πάρει ορμά θα πάρει Πολυκάρπη ίσως πάρει αψαλο θα πάρει εξαπλατανο και λες να είναι τρίτος?εσύ πεσμου ένα μεγάλο χωριό που θα πάρεις!3 με 4 χωριά έχεις σε όλη την Αλμωπία να ξες!κοίτα γιατί θα χαθεί και το ΓΑΡΕΦΙ και θα γελας

      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ? ΠΟΣΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ? ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΡΜΑ? ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ? ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΨΑΛΟ? ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ? ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ... Ο ΜΠΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ Η ΜΕ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ Η ΜΕ ΜΠΑΤΣΗ!

      Διαγραφή
    4. ΟΡΜΑ ο Σακης; καταλαβα, απ την πρωτη κυριακη θα πατωσεις

      Διαγραφή
  3. Mpino exthes gia akomi mia fora edikses pios einai o nikitis! Mpravo stin omada sou! Exeis dialeksi ta kalimera pedia! Prepi na mirases polla egkefalika!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο νικολαιδης με το θεατρο για 7 μερες το ειχε φισκα ,η λεξη ''τιγκα'' μαλλον ειναι περιττη ,250 ατομα χωραει...ευχομαι καλη επιτυχια στον μπινο την δευτερη κυριακη μαζι με τον παρουτογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή επιτυχία μπινο κα Παρουτογλου στην δεύτερη Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7:00 ο χατζηδημητριου θα παρει τον εξαπλατανο???
    Χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχα χριζεις αμεσης ψυχιατρικής βοηθειας.
    Ελα θεε μου τι αλλο θα ακουσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News