Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Πέλλας: Έργα ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο Καρυώτισσας

Ανακοίνωση

«Υπογράψαμε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, τη σύμβαση εκτέλεσης έργου για παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης στο κτίριο του Γυμνασίου Καρυώτισσας. Στόχος μας είναι με την ολοκλήρωση του έργου αυτού να βελτιώσουμε την ενεργειακή αποδοτικότητα του κτιρίου, να μειώσουμε τα λειτουργικά του έξοδα και να παραδώσουμε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ένα ανακαινισμένο σχολείο», δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Η σύμβαση υπογράφηκε μεταξύ του δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου και του εκπρόσωπου της ανάδοχης εταιρίας κ. Θεοχάρη Μιχαηλίδη. Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στις 124.873,88 ευρώ και η κατασκευή του έργου αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός οχτώ (8) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «IPA Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα - Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2014-2020».

5 σχόλια:

  1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΕΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΠΟΥ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΤΑ ΑΥΛΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΡΑΝΤΙΖΗ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΥΠΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ.....,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ, ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τραβα το καζανακι γιατι βρωμησες γίδι, το χωριό μας πάλι θα τον ψηφίσει γιατι ειναι μοναδικος

      Διαγραφή
  2. ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΚΑΤΟΚΟΙΛΙΑ ΜΕΙΝΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ Η ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΖΗΤΑ ΨΗΦΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΛΛΛΛΕΟΣ ΜΗΝ ΔΩΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ, ΠΗΓΕΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΑΝ ΔΕΙΥΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΑΣ ΜΑΡΑΙΝΕ, ΝΤΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ ΑΕΙ ΣΤΟ Δ,,,,,,,,Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΠΟΠΛΑΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ? ΠΟΙΟ ΤΟΥΒΛΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΧΑ..ΧΑ...ΧΑ...

      Διαγραφή
  3. 9.25 μυρίζει το στόμα σου ρε φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News