Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Ο Νίκος Ρίζος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπίνο

Δήλωση υποψηφιότητας για τις Δημοτικές Εκλογές

Έπειτα από δυο δεκαετίες ενασχόλησής μου με τοπικούς συλλόγους και μετά την εξαετή ενεργό ανάμειξή μου με την πολιτική, αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Προκειμένου να πάρω αυτήν την απόφαση, έλαβα σοβαρά υπόψη κουβέντες, που έγιναν με φίλους και συμπολίτες, για την ανάγκη που δημιουργεί ο Κλεισθένης για μια διαφορετική προσέγγιση διοίκησης, η οποία θα είναι, μέσα από ευρείες συνεννοήσεις και συνέργειες, προοδευτική, φιλελεύθερη και, συνάμα, σύγχρονη.

Έτσι, έπειτα από πολλές εποικοδομητικές συζητήσεις και ώριμη σκέψη, αποφάσισα να δεχθώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Αλμωπίας, κ. Μπίνου Δημήτρη, να είμαι κι εγώ ένας από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, που θα στηρίξουν την προσπάθειά του για μια καλύτερη Αλμωπία. Θα ήταν, λοιπόν, τιμή μου να εκλεγώ, ώστε να υπηρετήσω τον τόπο μου τα τέσσερα επόμενα χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μπίνο, μιας και μου επέτρεψε να ανακοινώσω ο ίδιος την υποψηφιότητά μου εν ώρα εργασίας. Εννοείται, βέβαια, πως του οφείλω μια κοινή φωτογράφιση έστω και εν ώρα εργασίας. Κατά τον ίδιο τρόπο, και αυτό το κείμενο γράφτηκε και δακτυλογραφήθηκε σε ώρα και «χώρο εργασίας», καθώς και με την ανοχή των συνεργατών μου, διότι παράλληλα η δουλειά «έτρεχε». Σημασία, εξάλλου, δεν έχει ο χώρος, από τον οποίο γίνεται η ανακοίνωση, αλλά η επίτευξη του στόχου μας, ο οποίος, βέβαια, είναι να γίνει ο τόπος μας καλύτερος.

Αριδαία, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Με τιμή
Νικόλαος Ρίζος

26 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε φυσικα αφου ο Μπινος εχει κανει το δημαρχιλικη show.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ Ο ΣΑΚΗΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΙΣΧΥΡΑ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ.

      Διαγραφή
  2. τωρα μαλιστα, σωστη κινηση, καλη πορεια Νικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάμε γερά δημαρχάρα. Άσε τους άλλους να βλέπουν την σκόνη των έργων σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε Νίκο εσύ εβριζες τον Μπινου και τώρα πας μαζί του! Ποιος ξέρει τι σου ταξε φίλε μου , άλλα περιμενα από εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες μπουρδες, παντα με τον Μπινο ητανε.

      Διαγραφή
    2. Κρίνεις εξ ίδιων τα αλλότρια... «φιλε μου» !

      Διαγραφή
    3. Πως ο ανθρωπος διχνει τον τροπο που σκεφτετε; γραφει οπως ο ανωνυμος 10:54!!!

      Διαγραφή
    4. Καλά στη συνάντηση των μηχανικών για το αποχετευτικό δεν εκραζες τον Μπινο; Τι κωλοτουμπα ήταν αυτή;

      Διαγραφή
    5. παντως 1.43 σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου για τον Νικο, ξερω κοβεις φλεβες για το μεγαλο ατοπημα που εκανε, δεν πειραζει θα κλαψουμε παρεα, τωρα σκασε και κολυμπα.

      Διαγραφή
  5. Θελει μεγαλη προσοχη γιατι οι αλλοι δουλευουν υπουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο Νικο καλη επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μας πριξατε τα μέζεα όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.τα μάθατε;οποίος ασχολείται με τα κοινά να παραιτηθεί οριστικά από τη δημόσια θέση που κρατά. να δούμε ποιος θα μειμεί.προσεχως......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλακα ο δημοσιος υπαλληλος δεν πληρωνετε απο το δημοσιο αν αναλαβει ποστο στο δημο μπουφο νομιζεις οι δημοσιοι υπαλληλοι περνανε καλα που πληρωνουν τα παντα και εσυ κλεβεις το δημοσιο... γιδι...

      Διαγραφή
    2. Να και ο ξύπνιος της Αλμωπίας βλάκας αποκαλεί τους άλλους βλάκες
      Ζ

      Διαγραφή
  9. Μπράβο Νίκο για στην επιλογή σου. Ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους εργατικούς και όχι κηφήνες του πληκτρολογίου η αγράμματους δικηγόρους. Άντε γιατί θα τρελαθούμε εμείς οι υπόλοιποι που απλά παρακολουθούμε. Η αντιπολίτευση είναι για κλάμματα μιας και όλοι πέρασαν απτον δήμο και δεν ακούμπησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Νίκο για την επιλογή σου, η αντιπολίτευση τα έκανε μαντάρα 4,5 χρόνια τώρα άρα θα πάω με την συμπολίτευση για τα να διορθώσω. Λ Ο Γ Ι Κ Ο ;;;;

      Διαγραφή
  10. ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΣ ΕΚΕΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μερικοί είναι καλό να αποφασίσουν επιτέλους που ανήκουν.έλεος!!!@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νικο ξεχνας ευκολα,οπως και ολοι σας στα παραπανω σχόλια.Ειδικα κατα τη διαρκεια του εργου του αποχετευτικου,σχεδον καθημερινα ανεβαζε σχολια και φωτογραφιες στο facebook κραζοντας δημαρχο και οσους ειχαν ανάμειξη.Τωρα τι αλλαξε και έγινε αποτομα καλος ο Μπινος....ενας Ριζος ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φωτιά πήρες καίγεσε καίγεσε, δεν πειράζει θα σου περάσει, ξύδι.

      Διαγραφή
    2. με εχει πιασει κρυος ιδρωτας,δεν ξερω τι να κανω,δε μας παρατας λεω γω.

      Διαγραφή
  13. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΑΤΟΜΟ ΙΚΑΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News