Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αλμωπίας ο Σάκης Χατζηδημητρίου

H πιθανότερη ημερομηνία της ανακοίνωσης, είναι η επόμενη Κυριακή 27 Ιανουαρίου

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας που μας έρχεται, αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αλμωπίας ο Σάκης Χατζηδημητρίου.

Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες, οι οποίες αναφέρουν ότι ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας (1998-2002) θα πραγματοποιήσει συνάντηση με Δημοσιογράφους, όπου θα ανακοινώσει επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας. Οι ίδιες πληροφορίες, συγκλίνουν ότι η πιθανότερη ημερομηνία της ανακοίνωσης, είναι η επόμενη Κυριακή 27 Ιανουαρίου.

Μάλιστα, ο ίδιος ο κ. Χατζηδημητρίου σε συζητήσεις αναφέρει ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις που έχει θέσει, ώστε να προχωρήσει σε αυτό το βήμα, αντίθετα με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση του 2014, όπου είχε ανακοινώσει όμως τελικά αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Δήμου Αλμωπίας.

21 σχόλια:

  1. ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ,, TI ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ;;;;; ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακούγεται για άνοιγμα σε νέους
      Όπως Γιορτσο, Κωτιδη, Νικολαιδη
      Για να δούμε αν θα τραβήξει και κάποιον πιο νέο στο συνδυασμό

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΤΩΣΗ. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το λετε και μονοι σας. (1998-2002) . τι παραπάνω έχει να προσφέρει. διετέλεσε δήμαρχος πριν 25 χρόνια. αλλες εποχές . σημερα η πραγματοκπτητα ειναι διαφορετικη. οι εποχες των πυροτεχνηματων περασαν. δυστυχως σακη. μη χαλας την υστεροφημια σου . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..και αν εχει τον Μπούλη μαζι του;...θα σκίσει

      Διαγραφή
  4. ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ; ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ... ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην είναι και 100 χρόνων ρε φιλαράκι. Κόψε κάτι

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΤΑ ΝΙΆΤΑ ΕΊΝΑΙ ΤΥΠΟΥ ΜΠΆΤΣΗ ΆΣΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΑ. ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

      Διαγραφή
    3. Πολυτέλεια για την Αλμωπία ο Χατζηδημητρίου

      Διαγραφή
  5. Πολιτικοί σχολιασμοί, αυτής της ανεύθυνης, και όπως πάντοτε ανωνύμου μορφής, καταμαρτυρούν και το επίπεδο των σχολιαστών στις πολιτικές εξελίξεις του 21 αιώνα στην Ελλάδα. Ανωριμότητα, και Απαξίωση. Παρόλα αυτά κάποιοι επιμένουν να σχολιάζουν φυλλοροώντας, με πρόσημο να διαμορφώνουν - επιβεβαιώνουν το επίπεδο πολιτισμού της Κοινωνίας μας. Κύριοι μόνο Αιδώς! σας πρέπει, ως η επωδός των όσων μύριων κακών έχετε θησαυρίσει στον 20 αιώνα. Επώνυμα και υπεύθυνα. Με λόγο κι επιχειρήματα. Ο κύριος Α. Χατζηδημητρίου επιθυμεί να κατέλθει, όπως κι ο κύριος Πασόης, ο κύριος εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ο κύριος Μπάτσης, ο κύριος Μπίνος. Θα τους εμποδίσετε, με τέτοια απαξιωτική επιχειρηματολογία; Χωρίς ούτε ένα επιχείρημα δεδικαιολογημένο; ΥΓ: Σαφώς και θά' θελα να δηλώσετε ό,τι κι εσείς, οι επικρίνοντες, κατέρχεσθε, Επώνυμα, για την υπεύθυνη ευρωπαϊκή μεταμόρφωση της Αλμωπίας. Επειδή κι η καθημερινότητα ευρίσκεται σε προνηπιακή μορφή, οι δημοτικές υπηρεσίες υπολειτουργούν. εΕπειδή ένα όραμα πρέπει να υλοποιηθεί ώστε να έχει σάρκα και οστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Λαζόπουλε πολλές φορές σχόλιά σας με βρίσκουν να έχω διαφορετική άποψη.
      Εδώ όμως,συγχαρητήρια για την ορθή, επώνυμη ,
      τοποθέτηση σας

      Διαγραφή
    2. οκ κυριε Σάββα σωστά αυτα που γράφεις αλλα νομιζω το παρασοβάρεψες, δυστηχως ο Καργάκος πεθανε ο Κλαίρης με τον Μπαμπινιώτη ειναι στο σύνταγμα αρα δεν μένουν και πολλοι ν ασχοληθούν μετα του Δήμου Αλμωπιας.

      Διαγραφή
  6. O Σημίτης ξανακατεβαινει για προθυπουργός, ωραία χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Τσανταλης ειναι μαζι του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σακη μια χαρα εισαι στο ιατρειο σου εχεις κουρασει τον κοσμο της Αλμωπιας με το κατεβαινω δεν κατεβαινω φτανει με τι συνδιασμο θα κατεβεις με τους γνωστους;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δεν ειναι με τους γνωστους θανε με της γυναικες η τα παιδια τους, αλλωστε περασαν εικοσι χρονια που ηταν δημαρχος, μπραβο κουραγιο .

      Διαγραφή
  9. Ο Σακης ειναι εντιμος,αξιος και εξυπνος ανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News