Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεκινά η νέα χρονιά στο Σύλλογο Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ»

Aνακοίνωση

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ» με χαρά ανακοινώνει ότι ξεκινούν οι εγγραφές για τη νέα… χορευτική χρονιά!

Επίσης, ανακοινώνεται ότι η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11 το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Σας περιμένουμε όλους τους χορευτές και τα μέλη του Συλλόγου μας για μια δυνατή αρχή, ενόψει των υποχρεώσεων του Συλλόγου το επόμενο διάστημα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Τσίκος δίνει το γενικό πλαίσιο δράσης του Συλλόγου:

«Ξεκινάμε για μία ακόμη χρονιά, έχοντας την καλύτερη διάθεση αλλά και προετοιμάζοντας πράγματα που θα προσδώσουν στο Σύλλογό μας την αίγλη που του αξίζει. Όλοι μαζί, με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλό του Συλλόγου. Προσκαλούμε όσους αγαπάνε την παράδοση, τα ήθη και έθιμα των Βλάχων να έρθουν και να δούνε από κοντά την προσπάθεια μας. Σύντομα θα ανακοινώσουμε και νέες δράσεις που είναι σε εξέλιξη όπως και άλλες που προγραμματίζουμε να υλοποιήσουμε! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και δύναμη»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News