Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Σκύδρα: Εκπρόσωπος της Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης η οικογένεια Βρεττά

Δείτε φωτογραφίες

Τα τελευταία 30 χρόνια η Βρεττά επεκτάθηκε και εδραιώθηκε επιτυχώς στα είδη προικός.

Εξέλιξη και Επιτυχία

Η Βρεττά λειτουργεί με βάση πάντα τη συνέπεια, ταχύτητα, και επαγγελματισμό στις κορυφαίες εταιρείες στην περιοχή και καθιερώθηκε στη συνείδηση των καταναλωτών και των ανταγωνιστών της ως συνώνυμο ποιότητας, εξαίρετης ποικιλίας και άψογης εξυπηρέτησης.

Πλεονεκτήματα

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μοναδική ποικιλία σε όλα μας τα είδη. Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες του είδους εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που ικανοποιεί τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας. Τα τρία μεγαλύτερα πλεονεκτήματα μας όπως διαπιστώνει κάθε πελάτης μας είναι οι τιμές μας, η ποικιλία μας, και η άριστη εξυπηρέτηση μας.

Εξυπηρέτηση

Η ανταπόκριση μας στις προσωποποιημένες ανάγκες κάθε πελάτη και η άμεση εξυπηρέτηση από το προσωπικό μας προσφέρει σε όλους τους πελάτες μας μία ομαλή και ευχάριστη εμπειρία αγοράς. Κάθε επικοινωνία μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, είτε προσωπικά στο κατάστημα μας, είμαστε βέβαιοι πως θα σας αφήσει ικανοποιημένους και θα λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Εκθεσιακοί χώροι

Προσπαθούμε να αποδώσουμε με όσο το δυνατό μεγαλύτερη εγκυρότητα όλα προϊόντα μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μέσω πολλαπλών φωτογραφιών μεγάλης ευκρίνειας και λεπτομερών περιγραφών, ώστε να ξέρετε τι ακριβώς αγοράζετε. Επιπλέον, το κατάστημα μας και οι εκθεσιακοί μας χώροι παραμένουν στη διάθεση σας για να δείτε τα προϊόντα μας από κοντά και σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε όποια στιγμή θέλετε.

Ποικιλία Προϊόντων

Στις άριστα οργανωμένες αποθήκες μας τηρούμε με σταθερότητα και συνέπεια αποθέματα πρώτης ποιότητας ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα στις απαιτήσεις της αγοράς χωρίς καθυστερήσεις. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται άμεσα οπουδήποτε ο πελάτης απαιτεί μετά από συνεννόηση με το τμήμα πωλήσεων.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ 

Το 1978 το μεράκι και η φαντασία για το κέντημα έγινε επάγγελμα για την κυρία Σουλτάνα Βρεττά. Εμπειρία χρόνων σε όλες τις βελονιές που κουβαλούσε η μητέρα της και η γιαγιά της, από τα παράλια της Θράκης στο Τσανακαλέ και την Καλλίπολη, ήρθαν και παρουσιάστηκαν στο πρώτο μαγάζί στη Σκύδρα της Μακεδονίας. Μπιμπίλες-λασέ με τη βελόνα, και δαντέλες Βρυξελλών, κοπανέλι, γίνονται κουρτίνες, κουβέρτες, τραπεζομάντηλα, σεντόνια. Ολα στο χέρι, με μεράκι και όρεξη Σταυροβελονιές, σε πάρα πολλά σχέδια βγαλμένα και εμπνευσμένα από εκθέματα μουσείων, όπως το μουσείο Μπενάκη και άλλα, διατηρούν την παράδοση. Τα τελευταία 5 χρόνια μ' ένα δεύτερο καταστημα στη Ρόδο της Πελαγίας Βρεττά, με κεντήματα και μικροέπιπλα, γίνεται προσπάθεια να διευρύνουμε την ομορφιά και την τέχνη της κληρονομιάς μας και στο νησί του ήλιου. Η αγάπη αυτή για το κέντημα, έβγαλε απο τα μπαούλα φθαρμένα απο τον χρόνο, την σκουριά, την χρήση, παλιά εργόχειρα, τα οποία συντηρούντε, βγαίνουν απο τα φθαρμένα υφάσματα και μένοντας ανέπαφες οι βελονιές τοποθετούνται με προσοχή σε νέα υφάσματα. Ετσι. μοναδικά, η τέχνη της Σουλτάνας Βρεττά προσπαθεί να προωθηθεί σε νέες αγορές για να διαδοθεί η μοναδική κληρονομιά μας. Σήμερα αναλαμβάνει με χονδρική ή λιανική πώληση την προώθηση των χειροποίητων κεντημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΤΑ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News