Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Στην αγορά ασθενοφόρου για το Κέντρο Υγείας Αριδαίας, προχωρούν τα Λουτρά Πόζαρ - Η συνετή διαχείριση έχει αποτελέσματα

Μετά από πρόταση του Δημάρχου Αλμωπίας και Προέδρου των Λουτρών κ. Δημήτρη Μπίνου

Μια σημαντική απόφαση έλαβε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών.

Συγκεκριμένα, μετά από πρόταση του Δημάρχου Αλμωπίας και Προέδρου των Λουτρών κ. Δημήτρη Μπίνου, αποφασίστηκε μέρος των κερδών της Λουτρόπολης να διατεθεί για την αγορά ασθενοφόρου, το οποίο θα παραδοθεί στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, με στόχο να εξυπηρετεί περιστατικά στα Λουτρά και σε ολόκληρο το Δήμο Αλμωπίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πέρσι διατέθηκαν 40.000 ευρώ από τα Λουτρά στο Δήμο, τα οποία αφορούσαν τον τομέα της άρδευσης.

Έτσι η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών, ως κινητήριος δύναμη του τουρισμού της περιοχής μας, δείχνει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο με αυτή την σημαντική προσφορά στην κοινωνία και σε όλους τους πολίτες του τόπου μας. Ταυτόχρονα, με τη μεγάλη αύξηση στην άφιξη τουριστών απ' όλο τον κόσμο, οφείλουμε να παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας.

Η συνετή διαχείριση στα λουτρά του Πόζαρ οδήγησε σε αύξηση κερδών με αποτέλεσμα να παίρνουμε πολύ σημαντικές αποφάσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

14 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν η αγάπη για τον τόπο είναι πάνω από την αγάπη για την τσέπη σου, αυτά μπορούν να συμβούν. Δημαρχάρα είσαι πολύ μπροστά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακούω κάποιους που λένε ότι δεν θα ξαναβγεί δήμαρχος. Θέλω να τους ρωτήσω. Αυτός ο άνθρωπος αν δεν ξαναβγεί θα έχει να πει και δυο τρία καλά που άφησε στον δήμο μας. Τόσα χρόνια τι είχε γίνει;;; Μήπως ο καθένας νοιαζόταν μόνο για τον εαυτό του;; Πως γίνεται σε καιρό κρίσης να γίνονται τόσα πολλά;;;; Ας μη ξαναβγει λοιπόν αν αυτό θέλουν οι πολίτες. Σίγουρα χαμένος δεν θα είναι ο ίδιος αλλά ο δήμος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα τα λες και εγω απορω ποιος μπορει να κανει κριτικη στον Μπινο; μπραβο του ο τυπος ασχολητε, ετη φωτος μπροστα απο καποιους.

      Διαγραφή
  4. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ
    " ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ασθενοφόρα πιο πολλά και από τους γιατρούς...ούτε γάζες δεν έχουν τα ασθενοφόρα τούς μαραναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλή η σκέψη σας. Συγχαρητήρια για αυτό. Όμως καλό θα ήταν με ένα μέρος των εσόδων, να γίνουν και κάποια σημαντικά έργα στο χωριό του Λουτρακίου, όπως η κατασκευή δικτύου ύδρευσης, καθώς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα την περίοδο αυτή, που υπάρχουν πολλοί τουρίστες. Για να συνεχίσει η περιοχή μας να έχει έσοδα από τον τουρισμό, θα πρέπει να έχει και σωστές υποδομές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ας αλλαξει την τρυπια την σκουπιδιαρα που την στελνει στην φιλωτεια,και την αδειαζει μεσα στο χωριο.
    θα μας αρρωστησει και μετα οσα ασθενοφορα και να παρει δεν θα χρειαζονται.
    ας στελνει τουλαχιστον και την πυροσβεστικη μαζι της να ξεπλενει τους δρομους απο πισω της.
    τετοια καταντια δημου, μονο σε τριτοκοσμικες χωρες συναντας.
    καταγγελια θελει η υποθεση με βιντεο ,και στην εισαγγελια και στην υγειονομικη υπηρεσια[αν δουλευει τιποτα ακομα] .
    ουτε την πυροσβεστικη με την αντλια δε στελνει παρεα με την σκουπιδιαρα,τουλαχιστον να ξεπλενει επι τοπου τα βρωμοζουμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα μην αρρρωστησεις, κακο σκυλι ψοφο δεν εχει

      Διαγραφή
    2. αν θες ν αλλάξει ολες της τρύπιες στο χωριό σου αλλα θα πάρει καιρό..χα..χα...χα..χα....

      Διαγραφή
    3. κατάντια Δήμου; φίλε μου τι λές; κατάντια ο Δήμος που σταματημο δεν εχει; ελεος δηλαδη, συγκρινεις δημοτικές αρχες τελευταίας εικοσαετίας και θεωρείς οτι ο Δημος σήμερα ειναι κατάντα; εισαι τραγικός.

      Διαγραφή
  8. 2.58 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν ΑΜΦΙΣΒΙΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΟΠΩΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΡΥΜΑΤΟΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαι κανένα περιπολικό να πάρει για το Λουτράκι, σήμερα γινόταν χαμός απο κοσμο και αυτοκίνητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εσυ ινδιανε στο 4,05ωρα τι ξερεις για την σκουπιδιαρα?
    βολευτηκες καπου ,η γλυφεις κοκαλακι και ορμας σας μαντροσκυλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News