Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Τα εμβατήρια της Χούντας εκτόξευσαν την Espresso

Ακόμα ένα δείγμα της νοσηρής κατάστασης που κυριαρχεί στη χώρα. Τέταρτο Πανελλαδικά το Μακελειό

Αν και δεν πρέπει να αποτελέσει έκπληξη, η νοσηρή ιδέα της Espressoνα δώσει cd με τα εμβατήρια της Χούντας αύξησε κατά πολύ τις πωλήσεις της. Το Σάββατο 21 Απριλίου η εφημερίδα πούλησε 12.400 φύλλα εμφανίζοντας αύξηση 36% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Η κρίση ξεγύμνωσε τις παθογένειες τις ελληνικές κοινωνίας και αυτό αντικατοπτρίζεται και στον Τύπο. Την εποχή που το χρήμα έρρεε οι νοσταλγοί της Χούντας ήταν εξαφανισμένοι και είχαν λησμονήσει την οργή τους για το εκάστοτε καθεστώς. Οι δε ελάχιστοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής εμφανίζοντας στην τηλεόραση με πλάτη και αλλαγμένη τη φωνή. Τώρα μπορούν να αγοράσουν και να απολαύσουν εμβατήρια της επταετίας.


Για να μην αδικήσουμε πάντως την Espressoνα αναφέρουμε ότι το ίδιο Σάββατο 11.600 συμπατριώτες μας επέλεξαν να αγοράσουν το Μακελειό του Στέφανου Χίου φέρνοντας στην 4η θέση Πανελλαδικά ενώ 2.420 πλήρωσαν και διάβασαν την Ελεύθερη Ώρα.

4 σχόλια:

  1. χι..χι..χι... κατι σημαινει αυτο κατι θελει ο κοσμος αλλα δεν τολμα, ας μην ηταν η χρυση αυγη χρυση, και ας ηταν ασημενια, και θα σας ελεγα, και οποιος καταλαβε καταλαβε προδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα ο κόσμος τσιμπάει με οτιδήποτε είναι χαμηλού επιπέδου! Λογικό δεν είναι? εαν δίναμε κλασική μουσική Μότσαρτ ή Μπετόβεν ποιός θα αγόραζε? Ελλά η χώρα της κακής παιδείας ,η χώρα που η ημιμάθεια δεν τιμωρείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ "ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΙΚΟΥ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΕ "Ε".ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 80 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
      ΥΓ:ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΥΟ "ΣΣ".

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News