Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Έδεσσα: Φωτογραφίζοντας τις ανθισμένες κερασιές

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «νεοSOS» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του, να μοιραστούν μαζί του τη μαγεία του τόπου μας, βάζοντας ο καθένας την προσωπική του ματιά στη συλλογική προσπάθεια

Την Κυριακή 22 Απριλίου, ο Σύλλογος Προστασίας Υδρολογικού Συστήματος Εδεσσαίου ποταμού «νεοSOS”, διοργανώνει την καθιερωμένη πλέον πεζοπορία στις ανθισμένες κερασιές, φωτογραφίζοντας την ανοιξιάτικη ύπαιθρο.

Η κερασιά, δέντρο ζωής για τον τόπο μας, αφού συνδέεται άμεσα με την ταυτότητά του, αποτέλεσε την κεντρική ιδέα για την εκδήλωση του συλλόγου, μια εκδήλωση που θεσμοθετείται πλέον στις ετήσιες δράσεις του.

Φέτος η διαδρομή αλλάζει και η συνάντηση θα γίνει στις 11 το πρωί, μπροστά στο κολυμβητήριο. Θα ακολουθήσουμε τη διαδρομή από τη «Βυζαντινή γέφυρα» και την περιοχή «Κισόρτσι», στους δρόμους που μας δείχνουν οι κερασιές.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «νεοSOS» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του, να μοιραστούν μαζί του τη μαγεία του τόπου μας, βάζοντας ο καθένας την προσωπική του ματιά στη συλλογική προσπάθεια.

1 σχόλιο:

  1. Θα είναι υπέροχος ένας τέτοιος περίπατος. Σαν να 'σαι σε παραμύθι!
    Και τα πέταλα που πέφτουν θα μοιάζουν με λευκή βροχή.
    Τυχεροί όσοι το ζήσουν ή όσοι έστω μπορούν να το ονειρευτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News