Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Ντέρμπι τίτλου σήμερα στο Μαυροβούνι

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας γίνεται σήμερα στις 17:00 το απόγευμα στο Μαυροβούνι, όπου η τοπική Δόξα(2η, 59 βαθμοί), θα αντιμετωπίσει την Δόξα Μελισσίου(1η, 63 βαθμοί).

Οι πρωτοπόροι του Σάκη Ντιμτσούδη εχουν απόσταση ασφαλείας τεσσάρων βαθμών από το δεύτερο Μαυροβούνι και πέντε από το τρίτο Μάνδαλο. Αν φύγουν με το διπλό σήμερα θα θέλουν ένα χ την τελευταία αγωνιστική που φιλοξενούν το Μάνδαλο για να πάρουν απευθείας και χωρίς μπαράζ στο εισιτήριο για την Γ Εθνική(αν κερδίσει σήμερα το Μάνδαλο, αν δεν κερδίσει με διπλό από σήμερα γιορτάζει την άνοδο το Μελίσσι). 

Η ομάδα του Μελισσίου έχει δείξει μεγάλη σταθερότητα σε όλη την διάρκεια της σεζόν και με μεγάλο όπλο την άμυνα, αλλά και την εμπειρία των ποδοσφαιριστών της βρίσκεται δύο βήματα μακριά από την απευθείας άνοδο.

Από την άλλη οι κυπελλούχοι της ΕΠΣ Πέλλας του Σίμου Προδρομίδη, είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία και παίχτες με μεγάλο ταλέντο. Μετά τον τελικό κυπέλλου όμως έχουν κάνει χοντρές γκέλες που τους έχουν φέρει 4 βαθμούς πίσω από το Μελίσσι. 
Το ματς για τους γηπεδούχους είναι χωρίς αύριο, με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο για να μην πάει χαμένη όλη η χρονιά.

Άμεσα ενδιαφερόμενη για το παιχνίδι των δύο πρωτοπόρων είναι και η τρίτη Δόξα Μανδάλου(58 βαθμους), η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να τερματίσει με 2/2 στους επόμενους αγώνες ακόμα και πρώτη στη θέση και να παίξει μπαράζ με πλεονέκτημα έδρας, αν περάσει με διπλά από τον Εξαπλάτανο σήμερα και την άλλη βδομάδα από το Μελίσσι(αν το σημερινό ντέρμπι λήξη ισόπαλο).
Περίπου στις 19:00 το απόγευμα πολλά θα έχουν ξεκαθαρίσει, εμείς ευχόμαστε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, που θα χαρούν οι πάρα πολλοί φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που θα το παρακολουθήσουν και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News