Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Συνταγή: Κουνέλι με μουστάρδα

Κουνέλι με μουστάρδα

Διαβάστε λεπτομέρειες:

Υλικά (για 6 άτομα)
1 κουνέλι, 1 ½ κιλό περίπου, κομμένο σε μερίδες,
4 κουταλιές ελαιόλαδο,
1 φλ. άσπρο ξηρό κρασί,
2 σκελίδες σκόρδο,
2 φύλλα δάφνης,
5-6 κλωναράκια ρίγανη,
3-4 κλωναράκια δεντρολίβανο,
1 κουταλιά μουστάρδα,
αλάτι,
πιπέρι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και τσιγαρίζετε το κουνέλι. Ακολούθως, σβήνετε με το κρασί και το αφήνετε να εξατμιστεί. Στη συνέχεια, προσθέτετε το σκόρδο, τη δάφνη, τη ρίγανη, το δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι, 1-2 φλιτζάνια ζεστό νερό, σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε μέχρι να μαλακώσει το κουνέλι. Ύστερα, διαλύετε τη μουστάρδα σε ½ φλιτζάνι νερό, την προσθέτετε στο φαγητό και αφήνετε το κουνέλι να βράσει για 5-10 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News